De Grote Clubactie 2019 gaat vanaf zaterdag 14 september van start en Fortuna doet uiteraard weer mee! De Grote Clubactie levert elk jaar een mooi bedrag voor onze vereniging op. De opbrengst zal dit jaar wederom gaan naar de aanschaf van speeltoestellen voor een nieuwe speeltuin op het sportcomplex van Fortuna.

Stand van zaken opbrengst Grote Clubactie 2018: Afgelopen weken heeft een afvaardiging van het interim-bestuur bekeken welke speeltoestellen er aangeschaft kunnen worden voor de jeugd. Als het goed is wordt er medio oktober gestart met de herinrichting van het speeltuintje.

Om zoveel mogelijk loten te verkopen en een groot bedrag voor onze club te verdienen, hebben we dit jaar weer de SUPERACTIE voor de jeugd. Alle kinderen of teams die loten verkopen zullen hiervoor worden beloond en maken kans op mooie prijzen.

LET GOED OP: Voor elk verkocht lot ontvang je een beloning. Hoe meer loten je verkoopt, hoe meer je kan verdienen. Dit zijn de regels:

Met elk verkocht lot verdien je 50 cent. Dit geldt voor de eerste vijftien loten. Maar……..

Verkoop je meer dan vijftien loten dan verdien jij met elk extra lot maar liefst 1 euro.

Jouw beloning wordt uitbetaald aan het einde van de Grote Clubactie (medio januari)

Reken maar uit hoeveel je hiermee kunt gaan verdienen…..

ER IS NOG MEER: de drie best verkopende jeugdleden winnen een echte Mikasa korfbal (gesigneerd door de selectie).

EN ER IS NOG MEER: de twee best verkopende jeugdteams winnen een clinic van enkele spelers van de Fortuna-selectie. Zet hem op met jouw team en haal de clinic binnen!!

 

Hieronder weer de uitleg over het verkopen van de Grote Clubactie loten:

Net zoals vorige jaren zal de verkoop van loten via automatische incasso verlopen. Dit betekent dus dat als je loten verkoopt je maar 1x langs de deur hoeft. De kopers vullen het aantal loten en hun banknummer in. Het totaalbedrag wordt dan automatisch bij de koper afgeschreven en tegelijkertijd krijgen zij via dit afschrift hun lotnummer(s). Dit betekent ook dat de lotenverkopers (gelukkig) niet met contant geld over straat hoeven te lopen of ouders mee moeten om het geld te innen. Veel veiliger dus. Nog even kort op een rijtje:

  • Je hoeft maar 1x naar een adres om loten te verkopen
  • Alles gaat automatisch
  • Je gaat niet met geld over straat
  • Je hoeft geen loten te brengen

De lotenkopers maken met hun gekochte loten kans op vele Grote Clubactieprijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

In de week van 9 september zullen alle jeugdploegen (F t/m de D) de verkoopboekjes van de ploegouder of trainer ontvangen. Speel je in de C of hoger en wil je ook loten verkopen, dan kan dat natuurlijk. Graag zelfs! Pak dan zelf even een los boekje uit de doos. De lotenverkoop kan dan vanaf zaterdag 14 september gaan beginnen!! Indien je boekje vol is lever deze dan z.s.m. (uiterlijke inleverdatum is 15 november a.s.) in en pak een (extra) verkoopboekje uit de doos in de kantine. Deze doos en de inleverbox voor volle/ingevulde boekjes staan op de lage bar bij het raam.

Verkoop de loten aan je familie, vrienden, buren, bewoners in jouw straat en buurt, enz. De loten kosten dit jaar weer € 3,- per stuk waarvan 80% naar Fortuna gaat!! Met de Grote Clubactie kunnen we dus een fantastisch bedrag ophalen voor ‘een nieuwe speeltuin’. De oudere jeugdteams (C t/m A) en de seniorenteams krijgen per team een boekje. We verwachten uiteraard ook van deze teams een volle lijst terug en dat iedere speler/ouder 1 of meer loten koopt. We hopen dat iedereen dit jaar weer gaat meedoen. Je steunt de club hiermee!!

Namens Fortuna heel veel succes met de verkoop!

Mariëtte van Gent (ouder Bibi, C1)

Coördinator Grote Clubactie

Share This