Het is zondag zover, de SEIZOENSOPENING. Inschrijven voor de BBQ kan tot dinsdag 23 augustus. Meld je snel aan!

Het programma van de seizoensopening op zondag 28 augustus krijgt steeds meer vorm en de voorbereidingen voor deze gezellige dag zijn in volle gang. De Fortuna groep die zich bezighoudt met de realisatie van de nieuwe sporthal is al wekenlang enorm druk met de diverse afwerkklussen om de sporthal op tijd voor de seizoensopening gereed te hebben. De nieuwe sporthal wordt echt prachtig. Grijp je kans de 28e voor de exclusieve rondleiding (start 13:30) met aansluitend een quiz over de Fortunahal. De winnaar van deze quiz krijgt een mooie prijs!

En wil jij weten wie de (nieuwe) spelers dit seizoen in de selectie zijn of wil je meer van hun te weten komen? Na de jeugdactiviteiten tijdens de borrel zal om 15:45 de selectie voor 2022-2023 op het terras aan het publiek worden voorgesteld

We hopen dat de weergoden ons op de 28e goed gezind zijn. In dat geval zal het horeca en muziek gedeelte volledig buiten worden opgebouwd. De kantincecommissie gaat een mooie buitenbar plaatsen. En worden ook veel extra terrastafels neergezet om met elkaar gezellig te kunnen zitten en eten.

We zijn blij te melden dat zanger Hans op de seizoensopening aanwezig is voor zijn bijdrage om het seizoen knallend te openen. Om 18:00u zal het feestje met Hans op het terras starten. We kunnen de kelen gaan smeren voor de vele meezingers waar Hans ons weer op zal gaan trakteren. Dat wordt gezellig!

Heb jij je nog niet aangemeld voor de BBQ? Aanmelden kon tot afgelopen dinsdag. Wil je toch bij de BBQ aanwezig zijn stuur dan nog een e-mail naar evenementen@fortuna-korfbal.nl en gaan we kijken of we je nog kunnen toevoegen. De betaling van de BBQ vindt op de dag aan de bar plaats waarna je jouw bestelde BBQ kaart(en) ontvangt.

Het BBQ menu bestaat uit 4 stuks vlees (sate, hamburger, worstje en procureurlapje) of vega, salade, stokbrood en een heerlijk schepijsje van de aanwezige ‘Gelatobar’ van Vrolijk IJs.

Het kinder-BBQ menu bestaat uit 2 stuks vlees (worstje en hamburger) of vega, patat en natuurlijk ook het lekkere Vrolijk schepijsje.

Programma:

  • 13:00 – 13:00: Inloop
  • 13:30 – 15:30: Activiteiten voor de jeugd o.l.v. de selectie
  • 13:30 – 15:00:  Rondleiding nieuwe sporthal leden en ouders (+ quiz!)
  • 15:00: Start borrel op het terras
  • 15:30: Fotomoment jeugdteams en selectie
  • 15:45: Presentatie selectie 2022-2023
  • 16:00: Opening en welkomstwoord voorzitter
  • 16:30: Start BBQ (tot ca 20:00)
  • 18:00 – 19:15 Feestzanger Hans
  • 19:15 – tot einde: Terrasfeest met DJ

 

Voor de Formule 1 liefhebbers op de 28e, de race staat aan in de kantine. Thuisblijven is dus overbodig.

We zien jullie graag (allemaal) zondag 28 augustus op deze eerste gezellige dag van het seizoen.

Voor contact of vragen over de seizoensopening mail naar evenementen@fortuna-korfbal.nl

Organisatie Seizoensopening

Lees meer nieuws

Share This