Het thema voor het jeugdkamp 2022: YouTube!

Doe die duimpjes omhoog, klik op de delen knop en abonneer je op het kanaal want het thema van het Fortuna kamp 2022 is: YouTube – scoor jij de meeste likes?

Jij gaat met jouw team dit jaar de meeste likes proberen te scoren tijdens een weekend vol met allemaal leuke en lastige YouTube challenges.

Dit betekent overigens niet dat het hele kamp ook op YouTube komt. Het is slechts het thema, we bedenken spelletjes van YouTube, jullie bedenken namen van YouTube, als we iets filmen, dan wordt dat niet publiekelijk gedeeld zonder toestemming.

Bedenk je teamnaam en lied!
Ninja, Royalistiq, Rocket League, Fortnite, Peppa Pig, KlokHuis, Kinderen voor Kinderen…. Nu het thema bekend is hebben alle teams natuurlijk ook een goede teamnaam en teamlied nodig. Dus wat moet je doen? Bedenk samen met je team een toffe teamnaam. Het thema is YouTube dus wat is je favoriete kanaal? Is er een YouTuber die je heel erg leuk vindt? Of is er een game waar je misschien wel alle filmpjes van kijkt…

Daarnaast heeft je team natuurlijk een goed teamlied nodig! Welk lied zouden jullie kiezen als jullie eigen YouTube intro?

Als jullie samen een toffe teamnaam en teamlied hebben gekozen geeft 1 van jullie trainers/leiders deze door via het formulier wat naar alle deelnemers is gemaild.

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »