Hallo mensen van Fortuna, mijn naam is Lars en ik kom bij jullie vereniging stagelopen voor het ROC Mondriaan! Ik zit nu in mijn eerste leerjaar van het LSB-4 (lifestyle sport en bewegen niveau 4). In dit korte stukje ga ik een beetje over mijzelf vertellen en wat ik hoop te bereiken bij jullie vereniging.

Ik ben in Rotterdam geboren op 12 juni 2002. Mijn moeder is Nederlandse maar mijn vader komt uit Engeland, vandaar dat wij na 1 jaar naar Engeland verhuisden. Vanuit Engeland ben ik en mijn familie naar Duitsland, Zwitserland en weer terug naar Nederland verhuisd. Door al het verhuizen kan ik 3 talen spreken. Ik heb een broer van 13 en een hond van 4. Mijn hobby’s zijn basketbal en fitness. Ik speel nu voor het 4e seizoen basketbal, dit is mijn 3e seizoen bij DAS Delft (ik speelde 1 seizoen in Zwitserland).

Bij jullie vereniging kom ik rond de 3-4 uur stagelopen per week. Momenteel werk ik samen met de E1 op maandag (18:00 – 19:00), de E4 & E5 op dinsdag (18:00 – 19:00) en met de Welpen op de zaterdag (9:30 – 10:30). Ik heb eerlijk gezegd nog nooit korfbal gespeeld/les gegeven dus voor mij is het nog even zoeken hoe alles in elkaar zit maar dat komt sowieso goed! Met het stage hoop ik een goede kennis te krijgen van het korfbal en mijn lesgeef vaardigheden te verbeteren. Als jullie een lange jongen zien rondlopen met een rode jas weet je dat ik het ben! Ik hoop jullie op het veld of straks in de zaal te zien!

 

Groeten,

 

Lars

Share This