Verdrietig namen wij kennis van het overlijden van ons lid Anneke Vleesenbeek-van Ommering.

Anneke was al enige tijd ziek maar toch was er altijd de hoop dat zij nog wat langer bij haar dierbaren had kunnen blijven. Anneke is bijna 74 jaar geworden.

Anneke was met grote regelmaat bij Fortuna te vinden. Zelfs toen ze al erg ziek was, kwam ze af en toe nog genieten van de wedstrijden van haar kleinzoons. Anneke, haar man Ton en de kinderen Xandra en Taco betraden het Fortunaveld toen de kinderen klein waren in het kielzog van de buren Van ’t Woudt. Al snel mengden ze zich volop in het verenigingsleven en het hele gezin is dat ook altijd blijven doen. Ton kennen we bijvoorbeeld van de cartoons die regelmatig het Weekjournaal sierden, Xandra heeft deel uit gemaakt van het bestuur en ook Taco is regelmatig als vrijwilliger inzetbaar. Anneke droeg ook altijd haar steentje bij aan het verenigingsleven. Veel mensen kennen haar van de kaartverkoop bij de wedstrijden van Fortuna 1, iets wat ze jaren gedaan heeft, of van de kantine waar ze vaak op zaterdag te vinden was en met iedereen een praatje aan ging. Anneke kreeg voor haar vrijwilligerswerk het Certificaat van bewezen diensten.

Helaas zat het leven Anneke niet altijd mee. Al vroeg verloor zij haar man Ton en een aantal jaren geleden moest zij ook afscheid nemen van haar dochter Xandra. Ondanks dat verdriet zat Anneke niet bij de pakken neer en genoot zij van de dingen die haar nog wel gegeven waren zoals haar (schoon) kinderen, haar kleinkinderen en andere dierbare familieleden en vrienden. Anneke werd ernstig ziek maar ook dat droeg ze met kracht. Ze genoot van de dingen die ze nog wel kon, de bezoekjes die ze nog wel kon afleggen of de mensen die haar kwamen bezoeken. Helaas is zij afgelopen zaterdag, een aantal dagen voordat zij 74 jaar zou worden, overleden.

Anneke rust zacht!

Wij wensen de (schoon)kinderen, kleinkinderen en overige familie en vrienden veel sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen.

De uitvaart van Anneke zal op vrijdag 11 mei a.s. plaatsvinden. Nadere gegevens vindt u op de rouwkaart.

Het bestuur

 

 

Share This