Het bestuur werd opgeschrikt door het bericht dat Arjan Droppert, bijna 60 jaar lid van Fortuna, op 17 mei is overleden. Al eerder werd door Bruun op onze website gemeld dat Arjan ernstig ziek was. Een ziekte die hij, ondanks de ernst, relativerend tegemoet trad. Maar het bericht van zijn overlijden komt veel te vroeg; Arjan werd 71 jaar.

Arjan kennen we uit recente tijden vooral van de loopgroep. Hij was, samen met Cathy, zeer betrokken bij deze tak van de vereniging Fortuna. Maar in vroeger tijden was hij ook echt een korfbalmens. Al jarenlang lid, speler van selectie- en andere teams, trainer/coach, scheidsrechter, bestuurslid en natuurlijk supporter; hij was het allemaal. Hij was vaak bij Fortuna te vinden, meestal met Cathy. Zag je de een, dan was de ander meestal nooit ver weg. Met zijn lange, magere gestalte een herkenbaar silhouet.

We zullen Arjan nu moeten missen bij Fortuna. Maar Cathy, Stefan en Anette en anderen die dichtbij hem staan missen hun Arjan als man, vader, schoonvader en vriend. Wij wensen hen veel sterkte toe met dit verlies en in de komende zware tijd.

Share This