Afgelopen vrijdag kregen wij het droevige bericht dat Lid van Verdienste en oud bestuurslid Jim van der Knaap op 80-jarige leeftijd is overleden.

Jim was een van de leden die kort na de oprichting lid werd van Fortuna/Delta Logistiek. Fortuna/Delta Logistiek speelde haar wedstrijden toen nog aan de Bieslandsekade. Jim is samen met zijn broer Ruud en zijn vader een van de grondleggers geweest van ons huidige clubgebouw. Naast dat Jim betrokken was bij de ontwikkeling van het clubgebouw heeft hij hier ook eigenhandig hard aan meegewerkt tijdens de bouw.

Jim kampte de laatste jaren met een broze gezondheid. Jim werd daarin meer dan geweldig en liefdevol door zijn vrouw Annie en kinderen ondersteund. Door deze geweldige zorg heeft Jim lang kunnen genieten van de wedstrijden van zijn kleinkinderen en Fortuna/Delta Logistiek 1. Jim was trouw aanwezig op zaterdagmorgen bij de welpentraining om daar te kijken naar de jongste kinderen die onder leiding van zijn vrouw Annie enthousiast de eerste korfbalbeginselen leerden.

Jim was een man die jeugdkorfbal een warm hart toedroeg, zo was Jim jaren lang lid van de pupillen commissie. Jim vond het heel belangrijk dat kinderen zich thuisvoelden bij de vereniging.

Naast zijn vrijwilligerswerk binnen de pupillen commissie heeft Jim ook zijn bijdrage geleverd binnen het bestuur van de vereniging. Zo vroeg hij nog regelmatig of het goed ging met de club en sprak hij zich uit dat hij trots was op de vereniging.

De vereniging wenst Annie, Anette, Stefan, Mirjam, Erwin, kleinkinderen en overige familieleden heel veel sterkte met het verlies van Jim.

Het Bestuur

 

De uitvaart van Jim vindt besloten plaats. Voor condoleances kun je mailen naar erwinkluver@gmail.com.

Bekijk de rouwkaart hier.

 

Share This