Het Accountor NK Veldkorfbal wordt door korfbalvereniging DVO/Accountor uit Bennekom georganiseerd op zaterdag 16 juni 2018. Op deze pagina vindt u alle algemene informatie die voor deze dag van toepassing is.

PROGRAMMA:
12:00 uur – Finale C-jeugd: Fortuna/Delta Logistiek C1 – Die Haghe C1
14:00 uur – Finale B-jeugd: DVO/Accountor B1 – HAVIC B1
16:00 uur – Finale A-jeugd: Fortuna/Delta Logistiek A1 – Oranje Wit A1
18:00 uur – Finale Ereklasse: Fortuna/Delta Logistiek 1 – PKC/SWKGroep 1

ENTREE:
De voorverkoop voor het Accountor NK Veldkorfbal 2018 start binnenkort. Tot en met woensdagavond 13 juni kunt u in de voorverkoop via de site www.dvo-korfbal.nl/nkveldkorfbal/ toegangskaarten voor het NK bestellen tegen een gereduceerd tarief:

– t/m 15 jaar: € 5,00*
– vanaf 16 jaar: € 7,00*

*tarieven zijn inclusief € 1,00 servicekosten per ticket.

Na 13 juni zijn de toegangsbewijzen nog online te bestellen tegen de normale entreeprijs:

– t/m 15 jaar: € 7,00*
– vanaf 16 jaar: € 9,00*

*tarieven zijn inclusief € 1,00 servicekosten per ticket.

Op de dag van het NK, zaterdag 16 juni, zijn er zolang de voorraad strekt ook nog toegangskaarten te koop aan de kassa vanaf 10.00 uur (pinnen is mogelijk).

KAARTVERKOOP KNKV-LEGITIMATIEHOUDERS:
KNKV legitimatiekaarthouders kunnen tegen gereduceerd tarief tot en met 13 juni 2018 één persoonlijk ticket bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om extra reguliere tickets bij te bestellen. Voor KNKV-legitimatiekaarthouders zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol is vol) en zullen géén zitplaatsen worden gereserveerd!

Vul bij de actiecode bij de bestelpagina jouw Sportlinknummer in om toegang te krijgen tot de kortingen. Heb je zo’n gereduceerd ticket kunnen bestellen, blijf dan wel rekening houden met het volgende:

Bij de toegangscontrole dient de KNKV-legitimatiekaarthouder behalve zijn e-ticket ook zijn KNKV-legitimatiekaart met geldige jaarcoupon (seizoen 2017-2018) of in de Sportlinked-app* te tonen bij de toegangscontrole. Zonder zal het ticket als niet geldig worden gezien en géén toegang worden verleend.

*NB: Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er een pasfoto beschikbaar is gesteld binnen Sportlink. U vindt de digitale bondspas in de app in het menu algemeen onder instellingen en dan digitale pas. Twijfelt u in de praktijk aan de echtheid van de pas, door er op te tikken draait deze om, en wordt het Sportlink-logo zichtbaar.

Meer informatie: www.dvo-korfbal.nl/voorverkoopnkveldkorfbal/

PERSACCREDITATIES:
Wanneer u graag op de perslijst geplaatst wilt worden, kunt u een mail sturen naar info@nkveldkorfbal.nl. Vermeld in uw mail uw voor- en achternaam, namens welk persbureau u zich aanmeldt, of u zich als schrijvende pers / TV / Radio / fotograaf aanmeldt, voor welke finale(s) u komt en op welke benodigdheden u rekent. U wordt dan op de perslijst geplaatst. Verdere instructies ontvangt u per mail.

CLINIC:
Op de dag van het Accountor NK Veldkorfbal 2018 zal er weer een clinic gegeven worden door diverse internationals voor C- en B-jeugd. Fleur Hoek, Brent Struyf, Koen van Roekel, Renée van Ginkel, Saskia van der Zee, Roos Scherrenburg en Annelotte Roozenboom zullen van 13.00 uur tot 14.00 uur klaar staan om de clinic te verzorgen!

Pak jij de kans om van diverse internationale topkorfballers een training te volgen deze dag? Opgeven kan via: Opgaveformulier Clinic Accountor NK Veldkorfbal 2018!

BEREIKBAARHEID / PARKEERMOGELIJKHEDEN:
Adres: Accountor NK Veldkorfbal – Achterstraat 1 – Bennekom, Sportpark De Eikelhof

Sportpark De Eikelhof is zaterdag 16 juni als volgt bereikbaar:
-Komende vanaf de A12 afslag Ede/Wageningen richting Wageningen;
-Bij de eerste stoplichten links af, de Van Balverenweg;
of
-Komende vanuit Wageningen richting Ede over de Mansholtlaan;
-na de rotonde bij de 2e stoplichten rechts af, de Van Balverenweg;
daarna
-eerste weg rechts de Molenstraat op;
-kruispunt Molenstraat/Achterstraat rechts af de Achterstraat op.

Volg hier de aanwijzingen van de parkeerbeheerders op

U gaat parkeren op Achterstraat P2, P3 en P4.

MUNTVERKOOP:
Consumpties zijn te verkrijgen tegen inlevering van NK-munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de entree van de DVO-accommodatie nabij het horecaplein, kosten zijn € 2,00 per munt.

ROOKVRIJE SPORTACCOMMODATIE:
Het KNKV en het Longfonds werken samen om gezonde longen gezond te houden. DVO/Accountor steunt deze samenwerking van harte en daarom is tijdens het Accountor NK Veldkorfbal onze sportaccommodatie rookvrij.

Op het terrein van vv Bennekom komt een centrale plek waar gerookt kan worden. We vragen iedereen hier rekening mee te houden.

HUISREGELS:
Om 16 juni een feestje voor iedereen te laten zijn, hebben we de volgende huisregels om ons aan te houden:

– Ga met anderen om, zoals jij wilt dat er ook met jou wordt omgegaan. Heb respect, gebruik geen ongepaste taal. Pest niet en gebruik geen geweld.
– Volg aanwijzingen van de organisatie (o.a. verkeersregelaars en parkeerbeheerders) op.
– Veroorzaak geen schade. Heb respect voor andermans eigendommen. Je bent zelf aansprakelijk voor door jou veroorzaakte schade.
– Gebruik maken van springkussens en dergelijke is op eigen risico.
– Ga gepast om met alcohol. Gedraag je conform de regels voor ‘alcohol in sportkantines’, de algemeen geldende gedragsregels voor alcohol zijn van toepassing.
– Het meenemen en nuttigen van zelf meegenomen eet- en drinkwaren is niet toegestaan.
– 
Afval deponeren in de afvalbakken. Rommel opruimen.
– De accommodatie is rookvrij. Er mag alleen gerookt worden op het rookpunt buiten de accommodatie.
– Het betreden van het speelveld is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan.
– Vuurwerk, fakkels, confetti, slingers e.d. zijn niet toegestaan.
– Spreek een ander ook aan op ontoelaatbaar gedrag.
– En praat open en eerlijk: MET elkaar en niet OVER elkaar!

DIGITALE EN SOCIALE MEDIA:
Volg het NK en de voorbereiding via www.dvo-korfbal.nl/nkveldkorfbalwww.facebook.com/nkveld of www.twitter.com/nkveldkorfbal. Op zaterdag 16 juni zal op de homepage van de NK Veldkorfbalsite een livescore worden bijgehouden voor de vier finales op het hoofdveld van het evenemententerrein. Daarnaast zijn tussen 12.00 uur en 20.00 uur de finales te volgen via de daarvoor ingerichte livestream. De link naar de livestream verschijnt in de dagen voorafgaand aan het evenement op deze site.

Laten we er samen een mooie dag van maken!

Share This