Inschrijving Fortuna/Delta Logistiek jeugdkamp geopend

In het weekend van 24 tot en met 26 juni gaat de jeugd van Fortuna/Delta Logistiek weer op kamp. En traditioneel koppelen we daar een leuk thema aan. Maar wat dat thema dit jaar wordt? Dat houden we nog even geheim. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina.

Schrijf je voor 23 mei in!
Welpen (vanaf vijf jaar) tot en met de B-aspiranten kunnen zich inschrijven voor het kamp. Natuurlijk verwachten we ook dat jullie trainers dit jaar van de partij zijn. Mocht je nou geen team begeleiden, maar wel mee willen. Schrijf je dan ook in. Er zijn altijd teams die nog leiding nodig hebben, we kunnen te allen tijde handjes gebruiken. De inschrijving sluit op 23 mei. De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 72,00 per deelnemer.

Word vriend van Fortuna’s Kamp
Wil jij, net als wij, de kids een onvergetelijk kamp bezorgen? Word vriend van Fortuna’s Kamp. Als bedrijf of particulier kunt u al vanaf vijftig euro een bijdrage leveren aan het Fortuna-kamp. En er zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen uw bedrijf of naam verbinden aan een spel. Geïnteresseerd? Mail naar kampcommissie@fortuna-korfbal.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Schrijf je hier in!

Lees meer nieuws