Hoewel wij wisten dat Jan Lamers ernstig ziek was, kwam het bericht van zijn overlijden afgelopen weekend toch als een schok.

Jan was de afgelopen jaren regelmatig bij Fortuna te vinden om als trotse opa te genieten van de wedstrijden van zijn kleinkinderen.

Wat langer geleden was Jan de eerste voorzitter van de bij Fortuna opgerichte loopgroep. In die tijd nam hij ook zitting in het bestuur als afvaardiging van de loopgroep. Jan zorgde onder andere voor de integratie van de loopgroep binnen Fortuna. Helaas moest hij zijn loopactiviteiten wegens een knieblessure staken. Zoals gezegd was hij regelmatig bij Fortuna, vooral als toeschouwer bij vele wedstrijden. Eerst bij de wedstrijden van zijn kinderen en later bij die van zijn kleinkinderen.

Wij herinneren ons Jan Lamers als betrokken voortrekker van de loopgroep en als trotse vader en opa van enthousiaste korfballers.

Wij wensen familie en vrienden van Jan veel sterkte toe in de komende moeilijke tijd.

Gelegenheid tot condoleren is er op donderdag 11 februari van 18:30 – 19:15 in het crematorium Iepenhof, Hoflaan 18, Delft. De uitvaartplechtigheid is op vrijdag 12 februari om 16:30 in de aula van crematorium Iepenhof.

Bestuur Fortuna/Delta Logistiek

Share This