Nee zeker niet! De jeugd-tc is iedere week bezig om te zorgen dat de A3 tot en met de F5 kunnen trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Anouk, Arline, Elsmarieke, Karin, Linda, Nicole, Peter en Tjitske staan paraat! Naast de onderlinge wedstrijden zijn clinics een leuke afwisseling. Ook dat moet georganiseerd worden.

Zijn er niet genoeg kinderen in een team? Wij bemiddelen en regelen. Heeft een speler meer uitdaging nodig? We leggen contact, bespreken het en kijken wat mogelijk is. Valt er een trainer weg? We gaan op zoek naar een nieuwe enthousiaste trainer. Ledenwervingscampagne? We helpen deze creatieve commissie bij het vinden van ambassadeurs voor de korfbalsport.

De eerste vragen over de teamindeling van volgend seizoen zijn ook alweer gesteld. Het is nu nog te vroeg om er iets over te zeggen. Toch proberen we op trainingen te kijken en zijn we iedere zaterdag aanwezig bij de onderlinge wedstrijden. Niet om te kijken naar onze eigen kinderen, maar om alle teams en spelers een aantal keren te zien spelen. De leeftijdsgroepen zijn verdeeld over de leden van de jeugd-tc, maar we kijken bij alle teams om gezamenlijk een teamindeling te kunnen maken. De input van de trainers is daarbij onmisbaar natuurlijk.

Wat zou het mooi zijn als er nog een veldcompetitie komt. Echte wedstrijden zijn toch het allerleukste! Het liefste natuurlijk met publiek langs de kant. Tot die tijd doen wij ons uiterste best om alle spelers lekker te laten bewegen, te zorgen dat ze plezier hebben met hun team en tegenstander en dat ze ondanks alles ook dit seizoen bijleren en beter worden.

Groeten van de jeugd-tc

  

 

 

Share This