Joost Preuninger is met ingang van volgend seizoen de nieuwe coach van Fortuna/Delta Logistiek A1. De voormalig hoofdtrainer van de Delftse Korfbal Leaguevereniging zal het duo Ed van der Steen en Niels van de Steuyt opvolgen. Beide heren verlaten na meerdere succesvolle seizoen Fortuna/Delta Logistiek A1.

Voor Preuninger is het niet zijn eerste periode als coach van de junioren. Voordat hij zeven seizoenen aan het hoofd stond van de selectie, was hij ook al actief met Fortuna/Delta Logistiek A1. Destijds bereikte hij succesvol de finale in Ahoy, die verloren ging tegen PKC/SWKGroep A1.

Ed van der Steen is volgend jaar trainer bij zijn oude club KCC/SO natural, waar hij samen met Erik Wolsink de Korfbal Leaguevereniging onder zijn hoede zal nemen. Niels van der Steuyt verlaat na jarenlang als trainer actief te zijn geweest van veel verschillende jeugdploegen van Fortuna/Delta Logistiek het Delftse nest voor een avontuur in Pijnacker. Samen met Marrien Ekelmans is hij verantwoordelijk voor de selectie van Avanti. Fortuna/Delta Logistiek bedankt beide heren voor hun jarenlange inzet en prestaties met de A1. En kijkt uit naar de ontknoping in de zaalcompetitie die beide heren te wachten staat met hun ploeg.

Share This