Heb je kaarten in de voorverkoop of afgelopen zondag besteld voor de finale in de Ziggo Dome? Het merendeel van de zondag bestelde kaarten zijn door de bond aan Fortuna toegewezen. De mensen die geen kaart hebben, hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen van de Korfbal League manager. Heb je dus geen bericht gekregen, dan zijn er kaarten voor je!  Alle kaarten MOETEN donderdag (11 april) tussen 19:30 en 21:30 worden opgehaald in de kantine

De kaarten in de voorverkoop zijn reeds betaald en hoef je alleen maar af te halen. Als je afgelopen zondag kaarten hebt besteld, moet je deze donderdag ook betalen. De kosten per kaart zijn 41,50 euro. Betalen kan alleen per PIN!

De vereniging stelt GRATIS bussen (gewone en feestbus) beschikbaar naar de Ziggo Dome.

Wil je mee met de feestbus, meld je dan aan via johan.moerman24@hotmail.com (vol= vol). Wil je mee met de gewone bus, meld je daarvoor dan hieronder aan. De gewone bussen vertrekken zaterdag vanaf Fortuna om 12.30 uur (verzamelen uiterlijk 12:15 uur). De bussen zullen tussen 19 en 19.30 uur weer terug in Delft zijn.

Na terugkomst uit de Ziggo Dome kun je tot 21:00 uur een hapje eten bij Fortuna. Er staat een snackkar op het terras om iedereen van wat lekkers te voorzien. Wil je van het eten gebruik maken dan MOET je je ook hiervoor aanmelden middels onderstaand formulier. Voor 3,75 euro koop je een eetmunt. Tegen inlevering van deze munt krijg je zaterdag een broodje kroket, broodje frikandel, kipcorn of kaassoufflé + een zak patat (+ saus). Deze eetmunt dien je ook donderdag te betalen en af te halen.

LET OP: aanmelden voor de gratis bus en het eten kan tot donderdag 10:00!
LET OP: voor beide formulieren (bus en eten) apart op Bestellen/Aanmelden klikken voor bevestigen.

Bestelformulier bus ZiggoDome

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bestelling (verplicht)
Aantal plekken in de bus

De kaarten zijn bestemd voor (vul voor- en achternaam in!):
Wil je meer dan 10 kaarten bestellen? Vul dan opnieuw het formulier in.

Aanmeldformulier eten na Ziggo

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Ik blijf eten met personen

Het gaat om de volgende personen (voor- en achternaam invullen!):

Als je voor meer dan 10 personen eten wilt bestellen, kun je opnieuw het formulier invullen.

Share This