Kaartverkoop Fortuna-PKC zaterdag 3 februari

Aankomende zaterdag 3 februari spelen Fortuna 1 en 2 thuis tegen PKC/Vertom. De wedstrijd tussen de tweede teams gaat om 17.45 uur van start en de eerste teams starten om 19.30 uur.

Kaarten

Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun seizoenkaart.

Voor de niet-kaarthouders is het kopen van een online ticket verplicht om de wedstrijden te kunnen bijwonen. Er is geen kassa aanwezig om ter plaatse kaarten te kopen.

Koop hier kaarten voor de wedstrijd

KNKV-legitimatiehouders

Als KNKV-legitimatiehouder heeft u op vertoon van uw geldige digitale KNKV-pas vrije toegang tot Korfbal League-wedstrijden van Fortuna 1 en 2, mits u zich uiterlijk één dag voor de wedstrijd, voor 12.00 uur, per e-mail heeft aangemeld bij onze Korfbal League-manager Joris Houweling via klmanager@fortuna-korfbal.nl. Vermeld hierbij naast uw persoonsgegevens ook uw KNKV-sportlinknummer. Heeft u zich niet tijdig aangemeld? Dan rekenen wij de reguliere toegangsprijzen. Heeft u zich wel aangemeld, maar komt u zonder opgaaf van reden niet naar de wedstrijden, dan brengen wij € 5 administratiekosten in rekening.

Korfbal League-passen

Voor de (digitale) Korfbal League-passen waar elke Korfbal League-club er 10 van ontvangt, geldt hetzelfde: u krijgt vrije toegang mits u zich uiterlijk één dag voor de wedstrijd vóór 12.00 uur per e-mail heeft aangemeld bij onze Korfbal League-manager Joris Houweling, via klmanager@fortuna-korfbal.nl. Vermeld hierbij naast uw persoonsgegevens ook de letter/cijfercode die op uw Korfbal League-pas staat. Heeft u zich niet tijdig aangemeld? Dan rekenen wij de reguliere toegangsprijzen. Heeft u zich wel aangemeld, maar komt u zonder opgaaf van reden niet naar de wedstrijden, dan brengen wij € 5 administratiekosten in rekening.

 

 

 

Lees meer nieuws

Wedstrijdverslag 17 april

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af

Lees meer »