Kaartverkoop Fortuna – Blauw-Wit

Aankomende zondag 5 maart spelen Fortuna/Delta Logistiek 1 en 2 thuis tegen Blauw-Wit (A). De wedstrijd tussen de tweede teams gaat om 12.45 uur van start en de eerste teams starten om 14.30 uur. Als special is er naast de gebruikelijke keuken aanstaande zondag nasi met saté te koop.

Kaarten

Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun seizoenkaart.

Voor de niet-kaarthouders is het kopen van een online ticket verplicht om de wedstrijden te kunnen bijwonen. Er is geen kassa aanwezig om ter plaatse kaarten te kopen.

Koop uw kaarten voor de wedstrijd via deze link

 

KNKV-legitimatiehouders

Als KNKV-legitimatiehouder heeft u op vertoon van uw geldige digitale KNKV-pas vrije toegang tot Korfbal League-wedstrijden van Fortuna/Delta Logistiek 1 en 2, mits u zich uiterlijk één dag voor de wedstrijd vóór 12.00 uur per e-mail heeft aangemeld bij onze Korfbal League-manager Joris Houweling, via klmanager@fortuna-korfbal.nl. Vermeld hierbij naast uw persoonsgegevens ook uw KNKV-sportlinknummer. Heeft u zich niet tijdig aangemeld? Dan rekenen wij de reguliere toegangsprijzen. Heeft u zich wel aangemeld, maar komt u zonder opgaaf van reden niet naar de wedstrijden, dan brengen wij € 5 administratiekosten in rekening. 

Lees meer nieuws