Kaartverkoop Fortuna – HKC zaterdag 2 maart

Aankomende zaterdag 2 maart spelen Fortuna 1 en 2 thuis tegen HKC/Creon Kozijnen. De wedstrijd tussen de tweede teams gaat om 17.45 uur van start en de eerste teams starten om 19.30 uur.

Kaarten

Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun seizoenkaart.

Voor de niet-kaarthouders is het kopen van een online ticket verplicht om de wedstrijden te kunnen bijwonen. Er is geen kassa aanwezig om ter plaatse kaarten te kopen. De ticketvoorwaarden kun je hier lezen.

Koop hier kaarten voor de wedstrijd

KNKV-legitimatiehouders

Als KNKV-legitimatiehouder heeft u op vertoon van uw geldige digitale KNKV-pas vrije toegang tot Korfbal League-wedstrijden van Fortuna 1 en 2, mits u zich uiterlijk één dag voor de wedstrijd, voor 12.00 uur, per e-mail heeft aangemeld bij onze Korfbal League-manager Joris Houweling via klmanager@fortuna-korfbal.nl. Vermeld hierbij naast uw persoonsgegevens ook uw KNKV-sportlinknummer. Heeft u zich niet tijdig aangemeld? Dan rekenen wij de reguliere toegangsprijzen. Heeft u zich wel aangemeld, maar komt u zonder opgaaf van reden niet naar de wedstrijden, dan brengen wij € 5 administratiekosten in rekening.

Korfbal League-passen

Voor de (digitale) Korfbal League-passen waar elke Korfbal League-club er 10 van ontvangt, geldt hetzelfde: u krijgt vrije toegang mits u zich uiterlijk één dag voor de wedstrijd vóór 12.00 uur per e-mail heeft aangemeld bij onze Korfbal League-manager Joris Houweling, via klmanager@fortuna-korfbal.nl. Vermeld hierbij naast uw persoonsgegevens ook de letter/cijfercode die op uw Korfbal League-pas staat. Heeft u zich niet tijdig aangemeld? Dan rekenen wij de reguliere toegangsprijzen. Heeft u zich wel aangemeld, maar komt u zonder opgaaf van reden niet naar de wedstrijden, dan brengen wij € 5 administratiekosten in rekening.

 

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »