Kaartverkoop Fortuna – KZ

Aankomende zondag 19 maart spelen Fortuna/Delta Logistiek 1 en 2 thuis tegen KZ/Thermo4U. De wedstrijd tussen de tweede teams gaat om 12.15 uur van start en de eerste teams starten om 14.30 uur. Er zit een half uurtje langer dan gebruikelijk tussen de eindtijd van 2 en de begintijd van 1 omdat NOS Studio Sport de wedstrijd van het eerste live gaat uitzenden en zij voldoende tijd moeten hebben om zich goed te installeren.

Kaarten

Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun seizoenkaart. Voor de niet-kaarthouders is het kopen van een online ticket verplicht om de wedstrijden te kunnen bijwonen. Er is geen kassa aanwezig om ter plaatse kaarten te kopen.

Koop uw kaarten voor de wedstrijd via deze link

 

KNKV-legitimatiehouders

Als KNKV-legitimatiehouder heeft u op vertoon van uw geldige digitale KNKV-pas vrije toegang tot Korfbal League-wedstrijden van Fortuna/Delta Logistiek 1 en 2, mits u zich uiterlijk één dag voor de wedstrijd vóór 12.00 uur per e-mail heeft aangemeld bij onze Korfbal League-manager Joris Houweling, via klmanager@fortuna-korfbal.nl. Vermeld hierbij naast uw persoonsgegevens ook uw KNKV-sportlinknummer. Heeft u zich niet tijdig aangemeld? Dan rekenen wij de reguliere toegangsprijzen. Heeft u zich wel aangemeld, maar komt u zonder opgaaf van reden niet naar de wedstrijden, dan brengen wij € 5 administratiekosten in rekening.

Korfbal League-passen

Voor de (digitale) Korfbal League-passen waar elke Korfbal League-club er 10 van ontvangt, geldt hetzelfde: u krijgt vrije toegang mits u zich uiterlijk één dag voor de wedstrijd vóór 12.00 uur per e-mail heeft aangemeld bij onze Korfbal League-manager Joris Houweling, via klmanager@fortuna-korfbal.nl. Vermeld hierbij naast uw persoonsgegevens ook de letter/cijfercode die op uw Korfbal League-pas staat. Heeft u zich niet tijdig aangemeld? Dan rekenen wij de reguliere toegangsprijzen. Heeft u zich wel aangemeld, maar komt u zonder opgaaf van reden niet naar de wedstrijden, dan brengen wij € 5 administratiekosten in rekening.

Ouders van Fortuna-jeugdspelers

Speelt uw kind in de F t/m B en hebben jullie met het team een mooi spandoek gemaakt? Speciaal voor de spandoekenactie kunnen ook de ouders deze zondag gratis naar de wedstrijden tegen KZ/Thermo4U komen kijken. Kom dus gezellig met het hele team en ouders aanmoedigen! Meld u uiterlijk zaterdag om 12.00 aan via klmanager@fortuna-korfbal.nl om een gratis kaart te ontvangen.

 

Lees meer nieuws

Wedstrijdverslag 17 april

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af

Lees meer »