Naast de B1 dat om 10.00 uur al mag aantreden tegen Achilles B1 (zie eerder bericht) is er nog veel meer te beleven deze dag!

Bij de B2, dat om 13.15 uur de strijd aangaat met ODO B1 en een gedeelde eerste plaats inneemt, zal de beslissing niet deze week vallen. Ook de B3 dat uit bij KIOS B1 mag aantreden, staat bovenaan in de poule maar gelijk met Fluks B1. Volgende week weten we meer.

Fortuna C1 heeft aan 1 punt genoeg voor het kampioenschap én plaatsing voor de play offs voor het NK Veld. Om 12.15 treden zij thuis aan tegen KCC C1, altijd een lastige tegenstander.
De C2 staat ongeslagen bovenaan en kan in de wedstrijd tegen KCC C2 een grote stap zetten naar het kampioenschap. Zij spelen om 13.30 thuis. En het houdt maar niet op, ook de C3 staat bovenaan en is bij winst kampioen. Zij spelen uit tegen ODO C1.

Fortuna’s jongste kampioen van Nederland, de D1, speelt de derby tegen Avanti D1 om 11.15 thuis. Bij winst is het kampioenschap nabij (nog 1 punt nodig), én plaatsing voor het NK D op 9 juni in Maasdijk is binnen.
Kunnen we stiekem dromen van een dubbel kampioenschap van Nederland….
De D2 speelt om 10.00 uur thuis de kraker tegen koploper KVS D1. Bij winst strijd de D2 gewoon weer mee om de titel.
En dan de D4! Om 11.00 spelen zij thuis tegen Valto D3 en zij hebben genoeg aan 1 punt voor een mooi kampioenschap.

Fortuna E1, E2, E7 en E8 strijden nog om de titel, daar zal waarschijnlijk pas volgende week de beslissing vallen. De E5 daarentegen staat ongeslagen bovenaan en mag uit bij Valto E2 laten zien dat ze het kampioenschap verdienen! Ons jongste competitie-spelende team, de F4, gaat om 11.00 thuis tegen ODO F3 laten zien dat ze al heel goed samen kunnen spelen en scoren. Bij winst vieren ze het kampioenschap.

Alle Fortunateams, in welke poule dan ook, veel succes en veel plezier gewenst deze zaterdag! En vergeet zondag 27 mei de wedstrijd van het eerste niet!

Share This