KCC A1 – Fortuna/Delta Logistiek A1: sprint van 9 doelpunten op rij

Een moeizame 1e helft en een betere 2e helft met onder andere een sprint van 9 doelpunten op rij zorgde voor weer 2 punten voor de A1.
Fortuna A1 heeft altijd moeite met KCC en dat was ook deze zaterdag weer het geval. Het was geen sprankelende wedstrijd van de A1 in Capelle aan den IJssel. In de 1e helft kwam de A1 niet echt los. KCC kwam 1-0 voor maar daarna stond Fortuna met klein verschil voor of gelijk. Vlak voor rust pakte KCC echter een voorsprong, rust 10-9.
Na 10 seconden in de 2e helft stond het weer 10-10. KCC pakte nog een keer de voorsprong maar na 11-10 scoorde Fortuna 9x op rij (met 5 verschillende doelpuntenmakers) en stond er met nog zo’n 15 minuten te spelen 11-19 op het scorebord. Uiteraard bleek dit de beslissing in de wedstrijd. KCC kwam op 18-21 nog op 3 verschil maar de A1 counterde en sleepte de wedstrijd binnen.
Geen hele goede wedstrijd maar wel gewoon 2 punten, mindere wedstrijden moet je ook winnen……