Fortuna/Delta Logistiek organiseert op 23 september in samenwerking met Sport 2000 en sportmerk Mizuno een speciale ochtend. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen proberen. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen.

Mizuno is niet alleen de officiƫle schoensponsor van Fortuna/Delta Logistiek, maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als indoorspecialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Sport 2000 Delft voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.

Locatie
We ontvangen je daarom graag op 23 september van 10:00 tot 13:00 in de Fortuna kantine. Het Sport 2000 team en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen. Daarbij kan je als Fortuna/Delta Logistiek lid de Mizuno schoenen die dag kopen met een korting van maar liefst 20%..

Fortuna/Delta Logistiek, Sport 2000 Delft en Mizuno hopen jou te zien op 23 september in de Fortuna Kantine.

Tot dan!

Share This