KorfbalFit gaat woensdag de zaal in. Let op de training start om 20:45.

Na een heerlijke start van het seizoen met veel zomerse trainingsavonden en slechts een enkele frisse herfstavond wordt het voor de Fortuna KorfbalFitters nu toch ook het moment om de zaal te gaan opzoeken. Tot medio eind maart/begin april zijn de KorfbalFit trainingen elke woensdagavond in de Fortuna-hal.

Let op de aanvangstijd van de KorfbalFit training is ietwat gewijzigd t.o.v. van het veld. De start van de zaaltraining is om 20:45.

Een gezellige trainingsavond.
Het aanbod van KorfbalFit bestaat uit een “Fit” gedeelte met onderdelen voor een geode warming-up, conditie, kracht, en core-stability. Het andere deel van de training bestaat uit korfbaloefeningen en onderlinge wedstrijden.

KorfbalFit is voor de recreatieve sporter dé manier om kennis te maken met korfbal maar geeft ook de gelegenheid voor de oud korfballers om het spelletje op een nieuwe manier weer op te pakken. Ouders, oud-spelers en andere geïnteresseerden kunnen zonder competitieverplichtingen meedoen met KorfbalFit en elke week een uur sporten bij Fortuna/Delta Logistiek, vol variatie en gezelligheid.

Wil jij ook gevarieerd sporten met aandacht voor conditie en fitheid, wil je (weer) korfballen en onderlinge wedstrijden spelen? Kom dan een aantal keer vrijblijvend meedoen. Voor meer informatie of jouw aanmelding kan je een e-mail sturen naar de trainers Auke Hobijn en Max Kalkman via korfbalfit@fortuna-korfbal.nl.

De zaaltrainingen van KorfbalFit zijn van 20:45 – 21:45.

A.s. woensdag sluiten we tevens de maand weer af met de traditionele ‘laatste woensdag van de maand borrel’.

 

 

 

Lees meer nieuws

Update van het Bestuur (3)

Afgelopen zaterdag hebben wij het behaalde kampioenschap nogmaals gevierd met een receptie. Goed om te zien dat de wethouder mooie woorden sprak over onze vereniging

Lees meer »
Share This