KorfbalFit Schuttersavond

Afgelopen woensdagavond werd er een Fortuna KorfbalFit Schuttersavond gehouden. Er kwamen 24 deelnemers af op het evenement. We zagen mensen van allerlei pluimage voorbij komen. Er waren mensen uit de B-selectie, mensen uit het breedtekorfbal, oud-korfballers, ouders van kinderen, mensen die we al jaren niet bij de vereniging mochten ontvangen en zelfs spelende leden van andere verenigingen.

Om half negen trok Martijn één voor één de lootjes met daarop de namen van de deelnemers uit de hoge hoed. Nou, eigenlijk was het gewoon een oude pan met dito deksel. Zo werden er 12 koppels gevormd en deze werden ingedeeld in poules van 4 koppels. De snelle rekenaar weet dus dat er 3 poules ontstonden.

Na 12 rondes waren alle wedstrijden gespeeld. Er werden mooie duels uitgevochten. Door de willekeurige koppeling van alle duo’s waren alle teams aan elkaar gewaagd en kwamen er mooie scores op het uitslagenformulier te staan.

In de grote finale tegen stonden Wendy & Alain tegenover Peter & Jovanka. Na een spannende 6 minuten durende wedstrijd stond er een 16-11 score op het bord in het voordeel van Alain en Wendy. Zij werden hiermee de trotse winnaars van de Fortuna KorfbalFit schuttersavond. Tweede werden dus Peter en Jovanka en derde werden Wout en Carola. Alle prijswinnaars werden in het zonnetje gezet en ontvingen een heerlijk borrel(nootjes) pakket.

Was je er niet bij afgelopen woensdag en lijkt het je heel leuk om je aan te sluiten bij de Fortuna KorfbalFit groep? Kom dan komende woensdagavond om half negen naar het Fortuna/Delta logistiek complex en sluit je aan. Wil je alleen maar meedoen met het schutterstoernooi, binnenkort organiseren we er weer een!

Lees meer nieuws