KorfbalFit start het nieuwe seizoen op woensdag 31 augustus

De vereniging ontwaakt na een heerlijk zomerreces en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. Alle activiteiten worden weer geleidelijk opgestart.

Ook KorfbalFit staat weer op het punt van beginnen. De aftrap van het KorfbalFitseizoen is op woensdag 31 augustus. De trainingstijd is onveranderd gebleven van 20:30 tot 21:30/21:45 en uiteraard starten we het eerste deel van het seizoen weer buiten op de kunstgrasvelden.

Onder bezielende leiding van onze twee trainers Auke en Max hebben we het afgelopen jaar een zeer sportief en heel gezellig seizoen gehad, met afsluitend een geslaagd en zonovergoten toernooi. Menigeen heeft in het afgelopen jaar daadwerkelijk door de sportieve activiteiten zijn of haar lichamelijke conditie kunnen verbeteren. Het aanbod van KorfbalFit bestaat uit een “Fit” gedeelte met onderdelen voor conditie, kracht, core-stability en een goede warming-up. Het andere deel van de trainingsavonden bestaat uit korfbaltraining en onderlinge wedstrijden.

KorfbalFit is voor de recreatieve sporter dé manier om kennis te maken met korfbal maar geeft ook de gelegenheid voor de oud korfballers om het spelletje op een nieuwe manier weer op te pakken. Ouders, oud-spelers en andere geïnteresseerden kunnen zonder competitieverplichtingen meedoen met KorfbalFit en elke week een uur sporten bij Fortuna/Delta Logistiek.

Wil je gevarieerd sporten met aandacht voor conditie en fitheid, wil je (weer) korfballen en onderlinge wedstrijden spelen? Kom dan een aantal keer vrijblijvend meedoen op de woensdagavond. Voor meer informatie of aanmelding kan je een e-mail sturen naar de trainers Auke Hobijn en Max Kalkman via korfbalfit@fortuna-korfbal.nl.

Gedurende het seizoen zal op de laatste woensdag van de maand na de training weer een gezamenlijke borrel worden gehouden. Nu de start van het seizoen hiervoor direct aanleiding geeft zal er na deze eerste training een gezamenlijke openingsborrel worden gehouden.

We zien je graag woensdag 31 augustus aan de start van het nieuwe KorfbalFitseizoen.

Lees meer nieuws

Update van het Bestuur (3)

Afgelopen zaterdag hebben wij het behaalde kampioenschap nogmaals gevierd met een receptie. Goed om te zien dat de wethouder mooie woorden sprak over onze vereniging

Lees meer »
Share This