Korfbalschool Den Haag: Open Dag op 31 januari

Vanaf het schooljaar 2024-2025 wil het Segbroek College in Den Haag in samenwerking met het KNKV starten met een talentenprogramma voor jeugdige korfballers: de Korfbalschool Den Haag. Scholieren van het Segbroek College, maar ook van andere scholen in de omgeving, kunnen bij de Korfbalschool Den Haag onder schooltijd trainen om zich verder te ontwikkelen.

Sport en school gaan hand in hand

Met de Korfbalschool Den Haag kunnen middelbare scholieren school en (top)korfbal combineren en zo het maximale uit zichzelf halen. Talenten kunnen vaker trainen en krijgen zo de kans om zich optimaal te ontwikkelen als korfballer. Het programma bestaat uit zo’n 60 trainingen onder leiding van een gekwalificeerde talententrainer. Voor het programma vraagt het KNKV een eigen bijdrage, die afhankelijk is van het aantal deelnemers.

Open dag op woensdag 31 januari

De Korfbalschool Den Haag is vanaf 2024-2025 nieuw op het Segbroek College. Ook leerlingen van andere scholen in de omgeving van Den Haag kunnen hieraan deelnemen. Ben jij een gedreven korfballer en zit je in het schooljaar 2024-2025 op de middelbare school? Kom dan naar de open dag van de Korfbalschool Den Haag op woensdag 31 januari van 19.00 tot 20.30 uur op het Segbroek College. Aanmelden voor de open dag kan met een e-mail naar Dennis Kil via kil@segbroek.nl.

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »