Voor veel jeugdteams is er een wijziging wat betreft hun oefenwedstrijden op 29 augustus.

In verband met alle Corona-maatregelen heeft Excelsior helaas het jaarlijkse oefentoernooi moeten annuleren. Ook kon Albatros, waar veel teams zouden gaan spelen, niet alle opgegeven teams plaatsen in hun toernooischema.

Gelukkig zijn er voor alle teams nog oefenwedstrijden gevonden (zie bijlage Oefenwedstrijden veld augustus 2020), zodat iedereen zich kan voorbereiden op het veldseizoen najaar 2020.

Van een aantal wedstrijden volgen de tijden nog. In de week van 24 augustus zal dit op de site vermeld worden. Ook het programma voor de teams die wel naar het Albatrostoernooi gaan zal dan op de site gezet worden.

De teams die naar het Albatros toernooi gaan moeten er rekening mee houden dat er van de ouders/begeleiders verwacht wordt dat zij één of meerdere wedstrijden fluiten. Ook hierover volgt in de week van 24 augustus meer info!

Graag binnen de teams de wijzigingen doorgeven en een fijne zomervakantie!