Levi van Nieuwenhuijzen toegevoegd aan Oranje onder 17

Leuk nieuws voor Levi van Nieuwenhuijzen: hij is uitgenodigd om zich bij de selectie van Nederland U17 te voegen! Zijn goede prestaties bij Fortuna B1 het afgelopen seizoen zijn niet onopgemerkt gebleven bij de bondscoaches, en daarom hebben ze besloten om hem toe te voegen aan de selectie.

Coach Tom is het helemaal eens met deze uitverkiezing: “Levi heeft heeft heel goed gepresteerd en als je kijkt naar zijn spel tijdens de play-offs voor de B1 in aanloop naar ons kampioenschap, is deze uitverkiezing echt meer dan verdiend. Erg gaaf!”

In mei start de selectieperiode al, dus Levi kan meteen aan de bak. De selectie bestaat momenteel al uit 10 heren en 10 dames, waar Levi dus bij komt. Uiteindelijk worden er 7 heren en 7 dames gekozen die op 1 en 2 juli in Eindhoven aan het WK U17 zullen deelnemen. Levi voegt zich hiermee bij Fortunezen Seth Roeleven en Demi Brand, die al deel uitmaakten van de selectie U17.

Van harte gefeliciteerd Levi en heel veel succes de komende maanden!

Lees meer nieuws

Wedstrijdverslag 17 april

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af

Lees meer »