Livestream Crew zoekt versterking!

Voor veel korfballiefhebbers is een goede livestream tegenwoordig een gemeengoed. En niet zo eentje ook! De livestreams van de Korfbal League staan bij de liefhebbers, maar ook bij mediabedrijven zoals het NOS bekend als hoogstaand en van zeer goede kwaliteit. Ook bij Fortuna is de livestream steeds belangrijker geworden en elk jaar probeert de crew de kwaliteit nog verder omhoog te gooien. Om steeds verder te kunnen blijven professionaliseren, zijn natuurlijk wel genoeg handen nodig.

 

Vacatures crew + presentatie/commentaar

De crew bestaat dit jaar uit een gezellig team van 12 man: 8 man crew, 3 commentatoren en 1 presentator. Dat lijkt misschien flink wat, maar als de presentator of 1 van de commentatoren eens niet kan, levert dit vaak direct een probleem op. Wat meer back-up en hulp is dus zeer welkom. 

Bij presentatie/commentaar kunnen jullie je vast een beeld vormen, maar wat voor vaardigheden kan de crew dan nog meer gebruiken? Dat is heel uiteenlopend: ben je handig met Photoshop, vind je het leuk om filmpjes te maken en/of te monteren, of vind je het leuk om eens een camera te bedienen? Alle hulp gerelateerd aan de livestream kan de crew ontzettend goed gebruiken. 

Dus heb je interesse, meld je dan even bij ons! Je kan ons bereiken op mediacrew@fortuna-korfbal.nl, maar je kan ons op de club ook gewoon aanspreken 😁

Lees meer nieuws

Share This