Samenwerking met de VriendenLoterij

De VriendenLoterij biedt Fortuna/Delta Logistiek extra financiële ondersteuning die noodzakelijk is om onze sportieve ambities op alle niveaus waar te maken. Vooral voor de noodzakelijke verduurzaming van ons gebouw is veel geld nodig en daarom gaan we met elkaar proberen inkomsten te genereren om dat mogelijk te maken.

Steun Fortuna/Delta logistiek en maak iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen!

Met de VriendenLoterij kan het! Elke maand zijn er tienduizenden prijzen te winnen zoals tv’s, reischeques, auto’s en geldprijzen, die oplopen tot wel € 100.000,-. En het mooie is, met de VriendenLoterij wint Fortuna/Delta Logistiek sowieso. Ten minste, als je ook meespeelt met een lot dat gekoppeld is aan onze club.

Steun Fortuna/Delta logistiek – de helft van de inleg* gaat naar de club!

Woensdag 23 maart organiseren we samen met een aantal vrijwilligers en een aantal leden van de Selectie van Fortuna/Delta Logistiek en de VriendenLoterij een belavond. De bedoeling is dat we op deze avond minimaal 50 nieuwe deelnemers werven om deel te nemen aan de VriendenLoterij. Wanneer het ons lukt dan ontvangen we een mooie bonus. Lukt het ook nog eens in de top 7 van de bestverkopende organisaties van februari te komen, dan maken we kans op een extra bonus van € 4.000,- !

Speel jij ook mee met de VriendenLoterij?

Vriendenloterij

Op woensdag 23 maart gaan we iedereen bellen met de vraag of je mee wilt spelen. Let wel, het is voor het goede doel: de actie TON voor Fortuna. Het zou toch mooi zijn als we met elkaar een mooi bedrag kunnen verzamelen om de verbouwing gestalte te geven?
De winkans is ook nog eens 1 op 4 dus het zou zo maar kunnen dat er deelnemers van de loterij mooie prijzen kunnen winnen!
Voor de bonussen tellen alleen de loten die we deze avond verkopen, dus neem je telefoon op als we bellen op 23 maart!

* Inleg:
Een lot kost slechts € 13,25 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. De Jackpotbonus is geen onderdeel van de 13e en 14e trekking. De loten in de 13e en 14e trekking kosten dan ook € 12,75.

Share This