Marcel Segaar is per direct toegetreden tot het bestuur van Fortuna/Delta Logistiek. Een jaar na zijn afscheid als topsporter bij de Delftse club, zal hij zich vanaf heden vanuit het bestuur gaan bezighouden met de portefeuille Topkorfbal en Jeugdopleiding. Hij neemt dit gedeelte over van Peter Berg, die tevens de portefeuille commerciële zaken onder zijn hoede had.

Marcel Segaar is een echte verenigingsman, hij begon als kleine jongen ooit met korfballen bij Fortuna/Delta Logistiek. Segaar speelde in veel breedtesportteams en heeft op eigen kracht de top bereikt, waarna hij een imposante korfbalcarrière met de landstitel van vorig seizoen als ultieme bekroning.

Vanuit zijn functie zal hij nauw samenwerken met de Technische commissie, de Jeugd TC en jeugdcommissie. Daarbij zal hij de verbinding zoeken tussen de selectie en de vereniging.

Door deze mooie aanvulling binnen het bestuur krijgt Peter Berg meer tijd om zich te richten op commercie. Peter zal samen met onder andere de sponsorcommissie en kantinecommissie kijken naar een verbreding van de inkomsten van Fortuna/Delta Logistiek. De wereld is veranderd en Fortuna/Delta Logistiek zal zich moeten herijken op het verkrijgen van gelden.

Marcel start als aspirant bestuurslid tot de komende Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Share This