Er is de afgelopen maanden al gecommuniceerd over hoe wij als Fortunezen om moeten gaan met het Corona-virus wat ons land en zelfs de hele wereld teistert. Bij een bezoek aan ons complex vragen we je onze coronamaatregelen te volgen. Tijdens diverse wedstrijden hebben we geconstateerd dat afstand houden bijzonder lastig is. Het verzoek aan een ieder is om hier rekening mee te houden.

Komend weekend spelen veel ploegen thuis, waaronder de selectie van Fortuna/Delta Logistiek tegen DOS’46. Vanwege de coronamaatregelen zijn maximaal 250 toeschouwers welkom op ons veld. Dit aantal is inclusief de Fortuna-leden, ouders/verzorgers die op het veld aanwezig zijn vlak voor of na de wedstrijd. Ook tellen kinderen en jongeren mee in het bepalen van het aantal aanwezigen.

We hanteren streng het beleid vol=vol.

Zaterdag zijn er nog enkele tijdelijke veranderingen. Zo zijn de looproutes veranderd. Je betreedt het complex via de gebruikelijke ingang, maar de uitgang bevindt zich achteraan het terrein ter hoogte van de tennishal. Ook de looproutes in de kantine worden tijdelijk gewijzigd, via de zij-ingang ter hoogte van de sporthal, betreed je de kantine, alsmede de weg naar de toiletten en kleedkamers. De uitgang van de kantine, bevindt zich in de kantine. De looproute vanaf de kleedkamers en toiletten hervat zich naar de uitgang uitkomend op het veld, naast de keuken.

Zaterdag is er slecht weer voorspeld, doordat we geen capaciteit in de kantine kunnen vrij maken, is het raadzaam om een paraplu mee te nemen. De kantine is enkel voor het halen en betalen van consumpties.

Supporters vanuit de regio overweeg je eventuele bezoek dus goed. De kans bestaat dat je eenmaal in Delft rechtsomkeer moet maken. Ook Fortuna-leden wordt dan de toegang geweigerd als het maximum aantal is bereikt. Het aantal corona coördinatoren is vergroot tijdens deze wedstrijd.

Kom je naar ons complex, houd je aan de coronaregels. We vertrouwen erop dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt en dat we elkaar helpen herinneren als we zien dat het mis gaat.

Alleen samen kunnen we iets doen tegen de verspreiding van het virus.

Share This