Op zaterdag 19 maart wordt naast het NK zaalkorfbal voor de D ook het Nederlands Kampioenschap zaalkorfbal voor C-jeugd 1e klasse gehouden.  Dit vindt plaats in Goes.

De C1 heeft zich met grote overmacht en ongeslagen reeds 2 wedstrijden voor het einde van het zaalseizoen geplaatst voor dit eindtoernooi. Dit biedt niet alleen kansen maar het is ook een mooie uitgangspositie voor de felbegeerde titel van Nederlands Kampioen C-jeugd 1e klasse.

Wil je hier getuige van zijn en live bij zijn ? Dat kan. Zou het niet mooi zijn als we Goes, net als Wolvega, rood wit laten kleuren en als Fortuna aanhang daar in grote getale aanwezig zijn om ons te laten zien en horen ? Onze spelers zouden het in ieder geval fantastisch vinden als jullie hen aanmoedigen.

Dus zin om mee te gaan in de Fortuna-bus? Meldt je dan snel aan want vol is vol !! Kosten zullen rond de 15 euro zijn voor volwassenen en er zal wat korting zijn voor kinderen (< 16 jaar). Het exacte bedrag volgt nog. Graag aanmelden via jeugd@fortuna-korfbal.nl

Share This