Meld je aan voor het jubileumfeest

Afgelopen week is de speciale ‘Fortuna 60 jaar’-pagina live gegaan op onze website. Op deze pagina is alle informatie te lezen over het grote jubileumfeest dat gepland staat voor 15 en 16 december. Tevens staan op deze pagina twee inschrijfformuliertjes om je aan te melden voor de onderdelen van het jubileumfeest. En dit verdient wel even jullie aandacht; voor zowel het gala voor de jeugd op vrijdag als de reünie op zaterdag is het voor de organisatie handig om te weten hoeveel personen er komen. Je zult begrijpen dat met name de kantine commissie wil weten hoeveel eten en drinken er in huis gehaald moet worden.

Het inschrijven voor de reünie geldt niet alleen voor oud-leden. Ook mensen die nu nog steeds lid zijn en voor wie het heel vanzelfsprekend is dat ze die zaterdag ook het hele feest gaan meevieren, vragen wij zich in te schrijven op de speciale ‘Fortuna 60 jaar’-pagina. Doe dat dus nu gelijk even en noteer de datum in je agenda!

Een bericht ter promotie van de reünie is op Facebook behoorlijk viral gegaan. Het is 67 keer gedeeld en tientallen mensen werden getagd. Oud team-genoten weten elkaar op deze manier goed te vinden en volgens Facebook heeft het bericht maar liefst 7.387 personen bereikt. Dat is heel mooi, maar we willen uiteraard zeker weten dat iedereen die ooit lid is geweest van Fortuna op de hoogte is van het jubileumfeest. Help daarom mee en bel, app, sms of skype met je oud-ploeggenoten, je oud-trainer/coach, je tante of oom die altijd langs de kant stond of wie je ook nog kent uit je Fortuna verleden. Vertel ze niet alleen over de reünie, mar ook over de topkorfbalwedstrijd die ze na de reünie kunnen kijken in onze hal en het knalfeest waarmee we de avond gaan afsluiten. En stuur ze tenslotte naar de speciale ‘Fortuna 60 jaar’-pagina om zich in te schrijven. Alvast bedankt. Samen maken we er een gigantisch feest van!!

Lees meer nieuws