Mooie opkomst eerste scheidsrechters avond

Zowel A spelers, B spelers als ouders van de F- en Ejeugd worden dit jaar weer gevraagd om te helpen bij het begeleiden/fluiten van onze jeugdwedstrijden. Voor diegene die dat niet eerder hebben gedaan en om ze niet onvoorbereid het veld op te sturen hebben we als jeugdscheidrechterscommissie aan het begin van dit seizoen 3 scheidsrechtersavonden georganiseerd.

De eerste scheidsrechtersavond heeft inmiddels afgelopen maandag 7 september plaatsgevonden. Met en opkomst van flink wat ouders en een aantal jeugdleden, waren we erg tevreden.  Martijn Verweij en John Rossel hebben met een mooie presentatie uitgelegd wat de bedoeling is en verteld wat je moet weten over het begeleiden van de jeugdwedstrijden en de spelregels van F tot C jeugd. Na afloop kreeg iedereen het document “Fluitend het veld op”

De spelregelkaarten, waar heel overzichtelijk de regels en tips terug te vinden zijn, zullen bij de velddienst komen te liggen en kunnen ook hier van de website gedownload worden. 

Al met al een leerzame avond hoorden we en we hopen hiermee de eerste drempel om het veld in te gaan, te hebben weggenomen!

De volgende avonden zijn op dinsdag 15 september en donderdag 17 september.  We starten om 20.30 bij Fortuna achterin de kantine  met dit formulier kan iedereen die geïnteresseerd is zich aanmelden.

Lees meer nieuws