Tussen al het korfbalgeweld door was er vorige maand ook nog de Tete a Tete Narcissenactie. Voor alweer het derde opeenvolgende jaar werd deze actie gehouden. Net als de voorgaande twee edities gaat de opbrengst van deze actie naar de Ton voor Fortuna: € 100.000 bij elkaar vergaren voor de verbouwing van ons complex.

Van 10 maart tot en met 24 maart konden de kids (welpen t/m C jeugd) narcissen verkopen aan hun ouders, opa’s en oma’s, familie, buren en collega’s van papa en mama. Ook on-line konden mensen hun narcissen bestelling plaatsen. Op zaterdag 24 maart werden alle formulieren ingeleverd, waarna op dinsdag 27 maart de narcissen opgehaald konden worden bij Fortuna.

Goede doel:
Dit jaar had de organisatie besloten om twee goede doelen te koppelen aan deze actie. Mensen konden narcissen kopen en deze vervolgens doneren aan het goede doel. De twee goede doelen waren het Reinier de Graaf Gasthuis (RdGG) en De Bieslandhof (ouderenzorg).

Op deze manier konden we beide organisaties ook een kleurig Pasen aanbieden. Helaas kregen we op het laatste moment toch geen toestemming van het RdGG in verband met risico op bacteriële besmetting. Besloten werd om al deze narcissen ook aan De Bieslandhof te doneren.

Opbrengst:
Totaal werden er bijna 2.700 narcissen verkocht; wat de club omgerekend een bedrag van € 925 opleverde voor de Ton voor Fortuna. Een zeer mooi resultaat! Alle (ver)kopers en diegene die geholpen hebben bedankt!!

Op donderdag 29 maart trok een kleine Fortuna delegatie naar De Bieslandhof om de bijna 500 gedoneerde narcissen te overhandigen. Medewerkers en bewoners waren overdonderd door deze grote hoeveelheid. Bijzonder mooi om te zien hoe dankbaar de bewoners waren toen onze Fortuna jeugd hen een narcis overhandigde.

Winnaar:
Chris de Rijcke uit de D3 wist maar liefst 210 narcissen te verkopen. Een geweldige prestatie. Wij zullen Chris binnenkort bedanken voor haar inzet.

Share This