Nieuw! ‘Sportoring’: Sport jezelf én Fortuna MegaFit!

logo_megafitnessFortuna is een strategische samenwerking aangegaan met de beste en grootste sportschool van Delft: Megafitness!
Megafitness is de grote moderne sportschool gevestigd aan de Schieweg 89a, tegenover de Makro in Delft. Deze sportschool bestaat al een aantal jaar en is inmiddels een begrip in Delft.
De fitness wordt gerund door Michiel Wiegman en zijn team. Michiel is een bekende binnen de Fortuna geledingen.

Deze samenwerking bestaat uit twee belangrijke onderdelen:

1. Vanaf heden sport onze Fortuna Selectie (1/2) bij Megafitness. Deze faciliteit wordt geheel kosteloos door Megafitness geleverd. We zijn enorm blij met deze sponsoring, want het houdt onze selectie op en top fit. Als tegenprestatie is Megafitness toegetreden tot onze Businessclub.

2. Voor alle Fortuna leden en ouders van leden die gaan sporten bij Megafitness draagt Megafitness maar liefst 10% van de contributie af aan Fortuna, als sponsorbijdrage. Dit kan oplopen tot honderden euro’s per jaar. Dus als je gaat sporten bij Megafitness dan help je niet alleen jezelf (nog) fitter te worden, maar ook Fortuna wordt daar fit van! Deze vorm van sponsoring hebben we omgedoopt tot ‘sportoring’. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking en we roepen daarom iedereen op om over te stappen naar Megafitness, of alvast te starten met je goede voornemens… Wacht niet langer en ga lekker fitnessen!

Deze actie geldt bij een jaarabonnement Basis en is alleen geldig voor nieuwe inschrijvingen (en dus niet voor bestaande leden). Als je gebruik maakt van deze actie, dan kun je inschrijven bij Megafitness zonder inschrijvingskosten. Je betaalt alleen eenmalig € 10,- voor je toegangspas en € 10,- administratiekosten.
Onbeperkt sporten kan al voor € 21,95 per maand. En dat is inclusief groepslessen, lockers, douchen, koffie en thee! (prijswijzigingen voorbehouden).
Check de website voor meer informatie over Megafitness: http://www.megafitness.nl/.

Je kunt je aanmelden voor deze geweldige manier van ‘sportoring’ via sponsoring@fortuna-korfbal.nl ovv. MegaFit. Wij nemen dan contact met je op voor de verdere inschrijving en afhandeling. Het is belangrijk dat je je via Fortuna aanmeldt, ivm. het bijhouden van de administratie.

Dus doe jezelf én Fortuna een plezier en stap over van sportschool. Je krijgt er een prima fitness voor terug, met geweldige begeleiding en groepslessen en je komt er veel Fortunezen tegen. De eerste 20 aanmelders krijgen een handige grote sporttas van Megafitness kado.

Met sportieve groet, namens de sponsorcommissie,
Guido

Lees meer nieuws

Wedstrijdverslag 17 april

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af

Lees meer »