Nieuwe geluidsinstallatie gerealiseerd dankzij Grote Clubactie, loterijen en sponsoring

Een lang gekoesterde wens is gerealiseerd; een nieuwe geluidsinstallatie voor de bar, terras en sportvelden. De wens van veel leden was om een geluidsinstallatie te krijgen die vanachter de bar de gehele week te gebruiken is voor zowel binnen en buiten, voor muziek en omroepen. En ook nog makkelijk te bedienen is.

We zijn hiervoor uitgekomen bij een leverancier en installatiebedrijf die gespecialiseerd is in audio-oplossingen voor kantines en sportcomplexen. Wat is er geïnstalleerd?

Er zijn nieuwe geluidsspeakers bovenop de barluifel geplaatst, onder de luifel op het terras en in de lichtmast voor de korfbalvelden. Voor het omroepen staat er een vaste microfoon achter de bar en zijn er twee draadloze microfoons voor buiten. De zenders die buiten opgehangen zijn zorgen ervoor dat de draadloze microfoons tot op grote afstand van de kantine goed werken, voor toernooien of andere evenementen.

De bediening van de geluidsinstallatie bevindt zich achter de bar en is eenvoudig. Via een klein touchpaneel kan je de drie geluidszones (bar, terras en velden) tegelijkertijd of afzonderlijk bedienen voor muziek en omroepen. Via de aanwezige tablet die op het systeem aangesloten is wordt de muziek afgespeeld. Bij het touchpaneel hangt een instructie voor de bediening van het geluid en de tablet.

De oplettende bezoeker van de kantine heeft achter de bar onder de TV een nieuw kastje zien hangen. Daar zit het centrale systeem van de gehele geluidsinstallatie in. En voor de duidelijkheid, in deze kast zit geen bedienfunctie, hij zit ook op slot en daar mag je niet aankomen. Ga ook AUB met deze nieuwe installatie van de vereniging zorgvuldig en netjes om zodat we ook hier lang plezier van gaan hebben.

We zijn heel blij met de realisatie van het ‘nieuwe geluid’ voor binnen en buiten. Met de inspanningen van diverse vrijwilligers, onze leden en de bijdragen van sponsors is dit mogelijk gemaakt. De opbrengst van de Grote Clubactie van vorig seizoen heeft hieraan bijgedragen (Mariette bedankt voor alle inspanningen), de opbrengst van de loterijen bij de KL wedstrijden en nog wat extra financiële bijdragen van verschillende leden hebben de financiering van de geluidsinstallatie mogelijk gemaakt.

Voor het beschikbaar stellen van de items aan de loterijen nog een speciale dank aan:

Korfbalshop, Erima, Domino’s Delft, AB Inbev Brewery, Wasmachinehuis, Luciano IJs, TUI, Hampshire Hotel Delft Centre, onze kledingcommissie en de Fortuna selectie.

                 

               

Lees meer nieuws

Share This