We zijn blij te kunnen melden dat Joris Houweling bereid is gevonden de taken van Jacco Verheezen in de rol van Korfbal League-manager over te nemen. Joris zal de organisatie van de thuiswedstrijden onder zijn hoede nemen en zal tevens het nieuwe aanspreekpunt zijn voor de andere KL verenigingen en het KNKV.

Joris geeft aan: “Ik ben zeer gemotiveerd om Jacco op te volgen als Korfbal League-manager bij deze fantastische club. Jacco heeft in de afgelopen jaren samen met zijn team er echt een evenement van weten te maken. Aan mij de taak om het evenement te continueren zoals het nu staat en om dit eventueel verder uit te bouwen. Ik heb er super veel zin in”.

De taken in de media crew die o.a. de livestream uitzendingen verzorgen zal Joris ook verder blijven invullen. Voor contact aangaande KL zaken is Joris bereikbaar onder het bekende e-mailadres klmanager@fortuna-korfbal.nl

Na acht seizoenen heeft Jacco besloten om het stokje over te dragen. We willen Jacco enorm bedanken voor alle inzet en de vele taken die hij rondom de KL wedstrijden en het FKS met veel energie en enthousiasme heeft ingevuld. Geweldig!

Wij wensen Joris heel veel succes als Korfbal League-manager bij Fortuna/Delta Logistiek.

Bestuur.

Share This