Nog 17 dagen tot aan het feestweekend Fortuna 60 jaar.

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Op 15 en 16 december is het zover: het grote jubileum feestweekend van Fortuna!. Inmiddels beginnen de beide feesten een eigen karakter en gezicht te krijgen. Het Gala voor de jeugd wordt echt fantastisch en de feestavond gaat ook een bijzonder feest worden, dat garanderen wij. Achter de schermen wordt gewerkt aan de details van de feesten.
Over de inschrijving zijn nog veel vragen. vandaar nog een keer een uitleg. 

Vrijdag 15 december – het Gala voor de jeugd:
Het Gala voor de jeugd wordt volledig afgestemd op de verschillende leeftijden; de Welpen en F-jes krijgen een vroege editie Gala. Deze begint al om17.00 uur. Voor deze groep geldt dat er ook introducées welkom zijn. Dus neem je vriendje of vriendinnetje mee. Maar zorg wel even dat iedereen is aangemeld via het formulier hiernaast. Ook de introducé.

De inschrijvingen bij de E-tjes en D-tjes lopen als van ouds heel goed. Toch missen we nog een hoop namen. Ook aan deze groep, die dus een eigen feestruimte krijgt, de oproep zich in te schrijven via het formulier hiernaast. Ook in deze leeftijdsgroep zijn introducées welkom, mits ze zich ingeschreven hebben. 

Speciale aandacht dan even voor de B en C jeugd voor wie vrijdag 15 december niet zo maar hun eerste eigen (Gala) feest op het programma staat.
Waarom?  De B en C jeugd is in onze optiek een vergeten groep. Te groot voor de knutselfeesten, te jong voor de grote party’s. Deze groep krijgt daarom nu een mogelijkheid hun eigen feest te faciliteren, waarbij zij bijna alles zelf bepalen: welke muziek er gedraaid wordt, wie er binnen komen (introducées welkom) op dit feest én indirect of hier een vervolg aan geven gaat worden. Mocht dit namelijk een succes worden, dan willen we deze feesten voor deze leeftijdsgroep een aantal malen per jaar herhalen!
De dames en heren van de B en C mogen iedereen meenemen naar de grootste jeugd-discotheek van Delft, echter je bent wel verantwoordelijk voor degene die je meeneemt. Daarom vragen wij ook een e mail adres van de ouders van de introducé. Mocht deze introducé zich misdragen krijgen hun ouders een nette e-mail.
Maar voordat we daar over gaan speculeren, laten we eerst van dit feest een succes maken. Schrijf je zelf en je introducé vandaag nog in. Er zijn geen kosten verbonden aan deze feestavond dus de drempel moet laag zijn, Ik hoop dat we de inschrijvingenstroom niet kunnen handelen en dat we ‘uitverkocht’ op het affiche kunnen zetten. 

Dan nu een geruststellend berichtje voor de ouders van de B en C jeugd en hun introducées:
Daar wij begrijpen dat de ouders het stappen van hun kinderen een beetje spannend vinden op deze leeftijd komt er een speciale “kiss and ride”zone, waar de B en C opgehaald / weg gebracht kunnen worden. Ook zal er voldoende beveiliging aanwezig zijn. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Titel” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Inschrijven Gala

[/et_pb_text][et_pb_code admin_label=”Code”][contact-form-7 id=”12682″ title=”Inschrijfformulier gala 60 jaar”][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Zaterdag 16 december – reünie en slotfeest: 

Voor de reünie zijn er echt al heel veel aanmeldingen. Daar zijn we dan ook heel blij mee. Maar we twijfelen of alles duidelijk is over het inschrijven. Dus hierbij nog wat uitleg:
Iedereen dient zich in te schrijven voor de reünie / feestavond. Dus ook de nog actieve Fortuna-leden en mensen met een Fortuna-pasje. Vul allemaal het formulier hiernaast in.

We willen namelijk weten hoeveel mensen er komen zodat wij een goede inschatting kunnen maken voor de aankleding en opzet van de feestlocatie. Vanaf nu is het ook noodzakelijk dat je je inschrijft als je alleen naar de feestavond komt. Geef dit aan op het inschrijfformulier hiernaast.

Mocht het complex overvol raken (en die kans is erg groot met ruim 600 leden van de Fortuna-reünie-Facebook-pagina) dan hebben de mensen die zich hebben inschreven voorrang op de mensen die gewoon ‘aan komen lopen’. Ook dit is weer een spelregel die we hopelijk niet hoeven toe te passen. Maar ja, je weet maar nooit.

Aan het inschrijven zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken enorm uit naar het jubileumweekend en zullen jullie via de website op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Vanaf nu gaan we aftellen naar dit bijzondere weekend.

De 60 jaar fortuna stuurgroep.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Titel” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Inschrijven zaterdag

[/et_pb_text][et_pb_code admin_label=”Code”][contact-form-7 id=”12683″ title=”Inschrijfformulier reünie 60 jaar”][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://www.fortuna-korfbal.nl/wp-content/uploads/2017/10/Galafeest-kids-60.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://www.fortuna-korfbal.nl/wp-content/uploads/2017/10/poster-60jaar.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lees meer nieuws