Over een kleine twee weken start het nieuwe korfbalseizoen. Bijgesloten het definitieve oefenschema voor alle teams. Er zijn een aantal tijden gewijzigd, kijk dus nog even naar jouw eigen wedstrijd!
De teams die deelnemen aan het Leo Geluk Toernooi op 31 augustus (A1, A2, A3, B1, B2 en C1) worden om 09:30 uur bij Fortuna verwacht aangezien de eerste wedstrijden om 10:00 uur starten. Aanvullende info mbt het toernooi zal apart per mail aan de ploegouders worden doorgestuurd zodra daarover meer bekend is.

Vanuit de toernooiorganisaties waar veel Fortunateams (B4, B5, C3, C4, D2 t/m D5, alle E&F-teams) aan mee mogen doen het volgende bericht: De teams die deelnemen aan het Albatros Toernooi of Excelsior Toernooi moeten per deelnemend team 1 scheidsrechter leveren om één wedstrijd te fluiten. Alle ploegouders hebben ondertussen aanvullende informatie en het programma per mail ontvangen. De teams die deelnemen aan het Excelsior Toernooi en nog geen naam van een scheidsrechter hebben doorgegeven worden dringend verzocht dit zsm te doen. Zij hebben apart een reminder ontvangen. Iedereen succes met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen!

oefenwedstrijden veld najaar 2019 versie 18082019

 

Share This