De D4 flikt het en pakt de zaaltitel! Althans in onze ogen. Na de laatste twee wedstrijden, Excelsior en Achilles gewonnen te hebben en Phoenix tussendoor klop kreeg van KVS, waren de kanjers van de D4, voor het “Corona-drama” eigenlijk al niet meer te achterhalen door de concurrentie. Na eerder al op het veld kampioen te zijn geworden, een ongekende prestatie van deze kids!

Dit seizoen was het team het belangrijkst, iedereen moest aan bod komen. Geen zogenaamde tactische wissels, of Pietje is beter dan Klaasje geneuzel. Nee, iedereen gelijk en een goede sfeer creëren, dat is wat wij als leiding voor ogen hadden aan het begin van dit seizoen. Nou, het heeft z’n vruchten afgeworpen hoor..
Deze kinderen hebben iedere wedstrijd zo hard geknokt en vaak zo goed korfbal laten zien, dat een ieder die dit team een warm hart toedraagt niet anders dan trots kan zijn op deze geweldige groep kinderen.
Echt geweldige wedstrijden gespeeld, maar ook allemaal een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. En daarom zullen wij met de D4 het zaalseizoen als kampioenen afsluiten en de kids met een meer dan goed gevoel terug laten denken aan wederom een geweldige prestatie. Wanneer, en in welke vorm we het gaan vieren, is nog niet te bepalen, maar de prijzen liggen klaar en wat in het vat zit verzuurt niet. Een feestje komt er zeker voor deze kanjers!

De kids van de D4 verdienen het om aan iedereen voorgesteld te worden.
Senna: Onze eigen “Mirjam Maltha”. Altijd de rust bewaren aan de bal. Zelden of nooit te betrappen op gehaast spel. Op het veld nog topscorer en in de zaal vooral heel erg belangrijk geweest in de passing en het neerzetten van haar medespelers, waardoor deze de doelpunten konden maken. Verdedigend een ijzersterk zaalseizoen gespeeld.
Lois: Onze “Claire van Oosten”. In de zaal aanvallend geweldige dingen laten zien met heel veel doelpunten, een super koppel met Senna. 1ste jaar korfbal, maar wat speelt deze kanjer al goed. Onvermoeibaar en niet te kloppen.
Mels: Onze “Daan”. Een strijder en in de passing zeer belangrijk dit seizoen. Vaak tegen veel grotere kids moeten staan, maar nooit opgegeven en ook z’n doelpuntjes meegepakt.
Arvind: Ja, op deze jongen staat geen maat dit zaalseizoen. Onze eigen “Nik van der Steen”. In de zaal heeft Arvind de mooiste doelpunten gemaakt. Altijd cool en rustig, scoort deze kanjer dus de mooiste punten. Tevens zeer veel onderscheppingen iedere wedstrijd.
Elin: Onze eigen “Sanne Alsem”. Een super ontwikkeling door gemaakt dit seizoen. Wat een groei, met steeds meer zelfvertrouwen gaan spelen en ook weten te scoren zelfs.
Steven/Stev-o: Onze “Joren”. IJzersterk in de onderschepping en passing. Een heel belangrijke schakel in ons team met belangrijke doelpunten en super werk onder de korf.
Zoë: Net als Elin een geweldige ontwikkeling doorgemaakt dit seizoen. Onze eigen Jessica Lokhorst. Steeds beter haar kracht gaan gebruiken, waardoor zij op het eind van het seizoen in de belangrijkste wedstrijden voor ons (Phoenix uit en Excelsior thuis) verdedigend ijzersterk heeft gespeeld, waardoor wij de punten hebben kunnen pakken.
Mae: Onze bikkel, ook onze Jessica. Wat een power had deze kanjer dit seizoen. Vaak “geplaagd” door blessures, maar net zo vaak het team ondersteunt met super korfbal en altijd positief geweest in het veld. Genoten van het plezier van deze kanjer. Aanvallers kwamen er zelden of nooit aan te pas bij Mae.
Jess: Onze lieve stuiterbal. Met wie moeten we die nou vergelijken dit seizoen… hou het toch maar, op “Fleur Hoek”. In de onderschepping ijzersterk net als in de coaching naar haar medespelers. Aanvallend schitterende doelpunten weten te maken dit seizoen, maar ook de andere kids in haar vak vaak in stelling weten te brengen.
Levi: Ja, daar past maar een naam bij… Onze eigen “Thomas Reijgersberg”. Onze kleine man, maar groots in zijn daden. Deze kleine “gifkikker” zorgde ervoor dat zijn tegenstander zelden of nooit wist te scoren. Constant druk zetten op de bal, wat zijn tegenstander af en toe echt tot wanhoop bracht. En ook een aantal heel belangrijke doelpunten weten te maken.
Ook hij, net als de rest van het team, echt een ijzersterk seizoen!
D4, jullie zijn kanjers ❤!!
Een laatste woord nog om mee af te sluiten voor deze kanjers: TROTS

Ps.
Trainers, ook heel veel dank naar jullie. Top! Jullie hebben ook zeker bijgedragen aan de ontwikkeling van ons team.
Hopelijk tot snel en kan het korfbalseizoen nog op een leuke sportieve manier worden afgesloten door iedereen.
Ieder succes en sterkte in deze bizarre tijd.
Stay strong 💪

Share This