Na het terras mag ook eindelijk de kantine weer open. Vanwege de korte voorbereidingstijd hebben we er voor gekozen de kantine 5 juni nog niet te openen. Maar vanaf 12 juni gaan we er weer volop tegenaan.

Met ingang van 12 juni wordt er namelijk voor de jeugd een mini competitie georganiseerd vanuit de KNKV. Dat betekent dat de jeugdteams weer wedstrijden gaan spelen tegen andere clubs. De wedstrijden worden gespeeld op 12, 19 en 26 juni.

Dit betekent dat we ook  weer een beroep op jullie gaan doen voor de bardiensten Om de bardiensten in te plannen, zijn we afhankelijk van het wedstrijdprogramma, aangezien we jullie zoveel mogelijk bardienst willen laten draaien tijdens de thuiswedstrijden van jullie kinderen. Op het moment dat het programma bekend is, zullen we zo snel mogelijk  het barrooster maken en publiceren op de site.

We snappen dat de tijd kort is om mensen binnen het team te vinden die bardienst kunnen draaien, maar we willen jullie toch vragen om er alvast rekening mee te houden dat jouw team wellicht een bardienst moet draaien.

Als we met z’n allen onze schouders er even onder zetten, kunnen we een verloren seizoen toch nog goed afsluiten.

Alvast heel erg bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit!!

De Kantine Commissie.

Share This