A.s. zondag wordt de korfballeague na het kerstreces hervat, met gelijk al een kraker op het programma, de thuiswedstrijd tegen Blauw-Wit. Zoals iedereen wel weet, moeten we nu verder zonder ‘Mister Fortuna’ Leo Geluk. Het clubicoon ontviel ons op 1e kerstdag en zijn aanwezigheid zal een groot gemis zijn nu hij er niet meer is.
Leo had vele passies, waar Fortuna één van de grootste was. Coachen, wedstrijden kijken of sfeer maken tijdens de wedstrijden van 1, Leo was altijd bezig met Fortuna. Hij was 1 van de voortrekkers (zo niet de voortrekker) voor de sfeer tijdens de wedstrijden van 1 in de Buitenhof, waardoor de hal de bijnaam kreeg, ‘De Hel van Delft’.
A.s zondag zouden wij, nogmaals ‘De Hel van Delft’ willen creëren, als laatste eer naar Leo toe. Dus komt allen de A-selectie steunen (12:40 het 2e en 14:30 het 1e) tegen Blauw-Wit. Trek je rood-witte kloffie aan en we hopen jullie allemaal zondag te zien, zingend, lawaai makend, enz en de hal weer echt in ‘De Hel van Delft’ te laten veranderen.
De SVF en de A-selectie
Share This