Het zaalseizoen is al alweer een tijdje in volle gang en natuurlijk hebben wij, als selectie, dit zaalseizoen maar één doel voor ogen: de play-offs halen en deze met winst afsluiten! Naast korfbal zijn er veel zaken rondom de wedstrijd essentieel voor ons. De staf die ons geweldig ondersteunt, waardoor wij optimaal kunnen presteren, denk daarbij aan de analyses van alle tegenstanders, wedstrijdbeelden, fysiotherapie etc. Maar ook de jurytafel, de livestreamcrew, mensen achter de bar en alle andere betrokkenen die het mogelijk maken om onze thuiswedstrijden van de selectie tot in de puntjes te organiseren. Vanuit de selectie een enorm compliment richting jullie, wij zijn jullie hier enorm dankbaar voor.  

Wat voor ons essentieel is, is de steun van de Fortunezen. En die steun hebben wij keihard nodig de aankomende weken. De afgelopen jaren hebben wij als vereniging een enorme groei gemaakt en is de club weer echt tot leven gekomen. De supportersgroep is hiervan een voorbeeld. Het is mooi om te zien dat de supporters zich weer schaarden in het Fortuna hoekje en de liederen die door de Fortuna.Delta Logistiek-hal te horen waren dit jaar.  Het is een lastige zaalcompetitie, waarin iedere wedstrijd een belangrijke is en daarom hebben wij jullie steun hard ook de komende weken nog hard nodig. De heerlijke sfeer in de Fortuna/Delta Logistiek-hal is voor elke tegenstander lastig en wij kunnen daar als spelers ook enorm veel energie uit halen. 

Zaterdag spelen wij onze laatste reguliere thuiswedstrijd en daar gaat het er echt nog om! Wij hopen dat jullie ons al zingend en schreeuwend komen aanmoedigen, om zo met elkaar de overwinningen binnen te slepen! Kortom, spaar je stem aankomende week en zorg dat jij er bij bent zaterdag!

Wij hebben er zin en we zullen er alles aan doen om er nog een fantastisch zaalseizoen van te maken!

Tot zaterdag!
De Fortuna/Delta Logistiekselectie

 

Share This