Beste leden,

Zoals jullie niet ontgaan zal zijn, krijgen sportverenigingen weer de ruimte om sport- en spelactiviteiten aan te bieden voor leden en niet-leden tot en met 18 jaar.

Fortuna/Delta Logistiek is achter de schermen druk bezig om een plan op te stellen die voldoet aan alle voorzorgsmaatregelen die in deze Coronatijd getroffen moeten worden. Na goedkeuring van de gemeente willen we dit z.s.m. opstarten. Echter dit is onmogelijk zonder jullie hulp!

Zo moeten we zorgdragen voor de borging van anderhalve meter afstand voor de leeftijdsgroep tussen de 12 en 18 jaar, materialen moeten gedesinfecteerd worden, er zal gehandhaafd moeten worden dat we z’n allen op een veilige afstand het terrein te kunnen betreden e.d.

Veel vrijwilligersfuncties staan door alle Corona maatregelen tijdelijk on hold. Daarentegen zijn we nu dringend op zoek naar Corona coördinatoren die een bijdrage willen leveren aan deze handhaving om de activiteiten op onze mooie club weer te kunnen hervatten. Alle hulp is welkom, vele handen maken immers licht werk. Uiteraard wordt je inzet (wanneer en hoelang) in afstemming bepaald.

Meld je alsjeblieft aan via vrijwilligers@fortuna-korfbal.nl en laten we zorgen dat we in deze lastige tijden toch nog hele leuke en gezellige activiteiten kunnen laten plaatsvinden. Kun je daarin aangeven op welke dag(en) je beschikbaar bent, welke tijden en welke frequentie?

Veel dank!

Het Fortuna/Delta Logistiek-bestuur

Share This