Parkeeradvies Groen Geel en tickets

Van Groen-Geel ontvingen wij onderstaande informatie over het aanreizen naar Wormer, parkeren en kopen van de tickets voor aanstaande zaterdag:

Parkeren 

Wij adviseren zoveel mogelijk supporters om op de fiets te komen naar Groen-Geel voor de Kenonz Korfbal League thuiswedstrijden van GG/RMcD Huis Emma. 

 

Uiteraard begrijpen wij dat de uitsupporters (of spelers) met de auto of de bus komen. I.v.m. beperkte parkeerplekken bij het Groen-Geel complex adviseren wij gasten om hun auto verder in de wijk te plaatsen netjes in de daarvoor bestemde parkeervakken. Let op! Met regelmaat is er handhaving, dus om een betaalbare korfbalmiddag / -avond te hebben voorkom boetes.

 

Verder adviseren wij supporters- en/of spelersbussen om niet de wijk in te rijden, maar het uitstappen (en instappen) te doen aan de Koningsvarenstraat. De straten in de woonwijk zijn hier zeer krap, dus hiermee blijft de woonwijk toegankelijk en voorkomen we mogelijke schade.

Overige praktische informatie;

– Adres: De Drie Morgen 2, 1531 SJ Wormer, Plan hier uw route!

– In onze hal zijn twee supportersvakken gereserveerd voor onze gasten (uitsupporters). Alle overige plaatsen zijn voor Groen-Geel publiek, sponsoren, pers en overige genodigden.

– Kaarten voor uitsupporters bij de GG/RMcD Huis Emma thuiswedstrijden in de Kenonz Korfbal League zijn ook dit jaar te verkrijgen via de website van Twelve Ticketing. Hieronder de link om je losse kaart als uitsupporter aan te schaffen;

https://shop.twelveticketing.eu/seller/kv-groen-geel-t8p6/uit-supporters-3q9t

– Het laatste League nieuws is te vinden op de Kenonz Korfbal League website, klik hier.

 

Lees meer nieuws

Wedstrijdverslag 17 april

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af

Lees meer »