Publiek bij uitwedstrijden Korfbal League

Sinds deze week is het toegestaan om weer wedstrijden te spelen met publiek. Weliswaar nog niet met een volledig gevulde sporthal, maar het is ruimschoots meer dan wat we de afgelopen anderhalf jaar hebben meegemaakt. Echter zorgt deze maatregel ook voor de nodige hoofdbrekens: hoeveel mensen kunnen/mogen er nu in de hal, op welke manier, onder de 18 jaar zonder anderhalve meter afstand en hoeveel plaatsen reserveren we eigenlijk voor de bezoekende vereniging?

Over dit laatste hebben wij gisteravond (donderdag 27 januari) met de KL-clubs gesproken en hebben de volgende afspraken gemaakt:

  • Voor de laatste twee wedstrijden van de eerste fase worden de wedstrijden gespeeld zonder publiek van de bezoekende verenging
  • Voor de wedstrijden voor fase 2 worden er een aantal scenario’s door het KNKV voorgesteld over hoe er uit-publiek aanwezig kan zijn bij deze wedstrijden. Deze scenario’s zijn gisteren in samenspraak met de KL-clubs opgesteld.

Concreet betekent dit voor Fortuna/Delta Logistiek-supporters dat het geen zin heeft om morgen naar KZ af te reizen. Zo zullen wij volgende week ook geen publiek van LDODK ontvangen. Voor volgende week zullen wij zo snel mogelijk duidelijk maken hoe je in aanmerking kan komen voor een plekje bij deze wedstrijd. Voor de 2e fase van de competitie, voor Fortuna/Delta Logistiek betekent dat de wedstrijden in de winnaarspoule, komt er zo snel mogelijk duidelijkheid of en hoe publiek van de bezoekende vereniging mee kan om hun club aan te moedigen.

Namens het bestuur,
Jan Jaap van Leusden
Voorzitter

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »