Zoals ik eerder al schreef hadden wij afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen KZ/Hiltex een record aantal kijkers. Maar liefst 1508 unieke IP-adressen schakelden in op ons Fortuna YouTube kanaal. Daar zijn we als livestream crew heel trots op maar inmiddels zijn er nog twee records behaald die ik u niet wil onthouden.

Afgelopen dinsdag kwam de vlog van Claire van Oosten online op ons YouTube kanaal en deze vlog heeft binnen 48 uur meer dan 2000 unieke views. Zoveel views hebben wij nog niet eerder behaald in zo’n korte tijd. Complimenten voor Claire uiteraard maar ook voor Bart Heijink die de vlog gemonteerd heeft. Vanwege dit succes hebben wij als livestream crew de motivatie om door te gaan met het vloggen en het monteren van de vlog.

Begin van het seizoen begonnen wij met ongeveer 850 abonnees op ons YouTube kanaal en hebben wij als doel gesteld om boven de 1000 abonnees uit te komen. Met trots kan ik u melden dat wij binnen een paar maanden zijn gestegen naar 1007 abonnees. Wij zijn hier als vrijwilligers bijzonder trots op omdat het een erkenning is van het harde werken voor de club waar we samen met u zoveel van houden.

Nog geen abonnee van ons YouTube kanaal? Ga dan gauw naar onze YouTube pagina en klik rechts in het scherm op het woord ‘Abonneren’. Vervolgens zal u nooit meer iets missen wat er op ons YouTube kanaal geplaatst wordt.

Namens de livestream crew,

Joris Houweling

Share This