Reserveer nu jouw virtuele Fortuna fan seat!

Door de uitslag van afgelopen zaterdag in Koog aan de Zaan, speelt Fortuna/Delta Logistiek op dinsdag 13 april om 20:00 opnieuw tegen KZ/Thermo4U. Met op het spel: een plek in de Ahoy finale.

Normaal betekent dit dat we met ruim 1.000 toeschouwers in onze eigen Fortunahal de spelers een extra duwtje in hun rug kunnen geven. Dat zit nu even anders.

Uniek in Nederland

Maar hier gaan wij als eerste club in Nederland verandering in brengen. Samen met enkele sponsoren van Fortuna/Delta Logistiek hebben we een heuze virtuele tribune gerealiseerd. Op die manier bieden we 300 supporters de mogelijkheid om op een scherm van 4×5 meter getoond te worden in de Fortuna-hal.

We verwachten een rood-wit gevuld scherm in de Fortunahal met 300 juichende supporters. Wil jij een van deze 300 Fortunezen zijn die een virtuele stoel in de hal bemachtigt?

Aanmelden

Reserveer nu je eigen stoel om als vanouds voor Nik te juichen als hij na zijn doelpunt langs de tribune raast en alle spelers naar die overwinning te kunnen schreeuwen!

[button link=”https://m19.mailplus.nl/wp8IR4Uy9Epb-1112-112613″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Meld je hier aan[/button]

Lees meer nieuws

Update van het Bestuur (3)

Afgelopen zaterdag hebben wij het behaalde kampioenschap nogmaals gevierd met een receptie. Goed om te zien dat de wethouder mooie woorden sprak over onze vereniging

Lees meer »
Share This