Rob, onze nieuwe medewerker van Perspektief

Een tijdje geleden liet ik weten dat Fortuna samen met Perspektief een project had opgestart om Perspektief-medewerkers in te zetten bij het beheer van ons complex. De eerste die bij ons begonnen is, stel ik bij deze aan u voor. Het gaat om Rob (of in de wandeling: Robbie), die inmiddels alweer ruim een maand bij ons aan de slag is. Op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend doet hij allerlei klussen.

Als het u is opgevallen dat het overdag wat lichter is geworden in de kantine, dan kan dat kloppen. Dat hebben we aan Rob te danken: een van de eerste dingen die hij aanpakte was het schoonmaken van alle ramen. En dat was hard nodig, want het was al heel lang geleden niet meer gebeurd. Op het ogenblik is hij onder andere bezig met schilderwerk: de deuren van de kleedkamers en toiletten worden allemaal netjes afgewerkt. Rob doet dat samen met onze duizendpoot Dik Scherft.

Rob heeft het bij ons zo naar zijn zin dat hij binnenkort ook op de vrijdagochtenden komt. Hij vindt het werken bij Fortuna leuk en afwisselend, en hij heeft een goede klik met de mensen waarmee hij te maken heeft. De waardering is wederzijds: of je het nu vraagt aan Dik Scherft, de mensen van de maandagochtend-schoonmaakploeg, of aan Jan Preuninger, allemaal zijn ze vol lof over Rob’s positieve instelling, zijn enthousiasme en zijn werklust.

Kortom, Rob heeft zijn draai bij ons gevonden, en wij zijn blij met Rob.

Vanzelfsprekend zijn ze ook bij Perspektief blij dat het Rob zo goed gaat bij Fortuna. Inmiddels is ook een tweede medewerker, Jowy, op proef bij ons geplaatst. Om te beginnen voor één ochtend in de week, maar met de mogelijkheid voor uitbreiding in de toekomst.

We wensen in ieder geval Rob veel succes met zijn carrière bij Fortuna!

Peter Iping

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »