RTC toernooi voor U17 en U19 georganiseerd door Fortuna.

Omdat Fortuna nu beschikt over twee sporthallen kunnen wij als vereniging ons complex beschikbaar stellen voor grotere zaalevenementen. Afgelopen dinsdag was Fortuna de gastvrouw namens het KNKV voor de pre-challenge van RTC U17 en U19.

De regio’s Noord, Oost, Noord-West, Zuid-West, West en Zuid waren te gast in Delft. De spelers deden in de vele wedstrijden hun uiterste best om een plekje te veroveren in de voorselectie van het Nederlands team U17 en U19. We hebben kunnen genieten van goed korfbal en heel veel talenten gezien.

Zo’n toernooi is best een organisatie. Er zijn alleen al 240 deelnemende spelers en trainers en zo maar 200 toeschouwers. Maar gelukkig is er de nodige ervaring binnen Fortuna om zo’n evenement goed te laten verlopen. Dit kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers. En deze willen wij dan ook graag bedanken. Dit zijn:

Kleine kantine: Anouk, Sander, Dayenne en Jolanda.

Grote kantine onder leiding van Hans en Jeroen met bar-/keukenhulp van Tommie, Lis, Faya, Demi, Mila, Jenna, Nicole, Foukje, Nico, Otto, Merijn, Maaike, Punyapat, Miriam, Dylan en Corola.

Speakers: Bruun, Siestke en Justin.

EHBO: Dylan

Complexbeheerder: Dik

Schoonmaakploeg: de mannen van Jan.

Wij zaten niet heel ruim in de vrijwilligers maar door de inzet van een ieder hebben we de klus goed kunnen klaren. Dus mocht u de volgende keer gevraagd worden om te helpen zeg dan niet gelijk nee.

Wat heeft deze dag opgebracht:
– Spelers en toeschouwers die genoten hebben van goed korfbal
– Een goed verlopen toernooi en extra ervaring voor soortgelijke evenementen in de toekomst
– Een gezellige drukte in de sporthallen, in de kantine en achter de bar
– En tot slot hebben Tess (A2) Sacha (A2) Levi (A1) en Stijn (A2) zich in de voorselectie van Nederland U17 gespeeld en Roos (A1) Demi (A1) Chelsea (2) en Seth (A1) in de voorselectie van Nederland U19. Dus ook nog een mooi sportief succes.

Was er dan geen smetje op de dag, zeker wel. Bobbi, speelster van Zuid-West U17 is met naar het laat aanzien ernstige knieblessure van het veld gegaan. We wensen haar een voorspoedig herstel toe.

Nogmaals dank aan iedereen die ervoor gezorgd heeft dat het een succesvolle dag is geworden.

Namens de organisatie,
Thomas, Martijn en Mandy

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »